Social media: creatief parkeren
2015-03-04 09:00:27

iwvmaa op social mediaIkwilvanmijnautoaf.be is ook actief op social media om autoliefhebbers te informeren en te entertainen. Maandelijks gaan we na welke posts, tweets of pins het populairst waren bij onze likers, followers en toevallige passanten. In februari gaat die eer naar een creatieve Audibestuurder.

[video width="490" height="245" mp4="https://www.ikwilvanmijnautoaf.be/wp-sites/aktueel/car_be/wp-content/uploads/2015/02/ParkeerBE.mp4"][/video]
 
Filmpjes en foto’s van bestuurders die moeilijkheden hebben met parkeren of die op een drukke parking een eigen parkeerplaats hebben gecreëerd (ook wel gekend als “asshole parking”), lokken altijd heel wat reacties uit op Facebook en andere social media. Op drukke plaatsen moet je als automobilist soms wel creatief zijn om je auto kwijt te geraken. Dat bewijst de Audibestuurder in bovenstaand filmpje. De bestuurder heeft in een ondergrondse parking een plaats gespot voor zijn wagen. Jammer genoeg past zijn Audi niet op dat plekje. De bestuurder denkt daar duidelijk anders over en manoeuvreert zijn auto probleemloos tussen de muur en de geparkeerde Volkswagen om daarna via het koffer zijn wagen te verlaten.
Is Audi uw droomauto? Droom verder weg op onze Pinterest!


Delen

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Reacties (0)


  • Plaats een reactie

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands