Ikwilvanmijnautoaf.be komt naar het Autosalon!


2016 is druk begonnen voor het team van ikwilvanmijnautoaf.be. Morgen start namelijk het 94ste Autosalon in Brussel en dit jaar neemt ook het online verkoopplatform voor het eerst deel. Het Autosalon is een belangrijk evenement voor de autosector in binnen- en buitenland. De grote autofabrikanten stellen er hun nieuwe modellen voor aan de honderdduizenden bezoekers. De ideale gelegenheid dus ook voor ikwilvanmijnautoaf.be om haar services aan te bieden.

Vlot, veilig en vertrouwd

Een groot deel van de bezoekers die naar het Autosalon komen, denkt eraan zijn huidige wagen te vervangen door een nieuw exemplaar. Op de stand van ikwilvanmijnautoaf.be kunnen bezoekers hun auto aanmelden om een gratis waardebepaling te ontvangen en om hem eventueel te verkopen. De medewerkers die aanwezig zijn op de stand geven meer uitleg bij de werking en de diensten van het online autoverkoopplatform en helpen bezoekers bij de aanmelding van hun auto. Ikwilvanmijnautoaf.be staat voor een vlotte, veilige en vertrouwde verkoop. 24 uur na aanmelding wordt het hoogste bod al via mail of telefonisch naar de klant gecommuniceerd. Dat geldt ook tijdens de periode van het Autosalon.

Preview

Benieuwd wat het Autosalon dit jaar allemaal te bieden heeft? Ikwilvanmijnautoaf.be ging al even op pad en geeft jullie graag een preview om van te watertanden. Het Autosalon is geopend voor het grote publiek van donderdag 14 januari tot en met zondag 24 januari. De stand van ikwilvanmijnautoaf.be staat in de Astridhal, nummer A9.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands