Ikwilvanmijnautoaf.be vernieuwt voor hogere biedingen

Ikwilvanmijnautoaf.be vernieuwde sitesIkwilvanmijnautoaf.be is sinds 2008 het grootste autoveilingplatform van België. Op onze site kunnen particulieren hun tweedehandsauto gratis te koop aan bieden aan meer dan 8.000 aangesloten auto-opkopers. Ikwilvanmijnautoaf.be doet er alles aan dat netwerk van autobedrijven steeds meer te laten groeien. Een groter netwerk professionele autoverdelers betekent dat we particuliere verkopers kunnen verrassen met een nog betere prijs voor hun wagen. Om erkende autoverdelers aan te sporen samen te werken met Ikwilvanmijnautoaf.be, heeft Dealerdirect, het bedrijf dat Ikwilvanmijnautoaf.be heeft ontwikkeld, besloten de veilingsite voor auto-opkopers te vernieuwen en te verbeteren. Sinds 1 december steekt de website in een moderner jasje en is ze voorzien van een verbeterde navigatie met een aantal nieuwe praktische functies.

Gerichter zoeken

Het laatste jaar trekt Ikwilvanmijnautoaf.be steeds meer consumenten aan die hun auto willen verkopen. Daardoor is het aanbod tweedehandsauto’s sterk gestegen. Om de 8.000 aangesloten autobedrijven een duidelijker overzicht te geven van de aangeboden voertuigen, werd de oude veilingsite vervangen door een modernere website met meer functies. Dat heeft niet alleen voordelen voor de autobedrijven, maar ook voor de verkopende consument. Dealerdirect hoopt met de moderne, frisse lay-out nog meer autobedrijven warm te maken voor haar unieke inkoop- en verkoopformule. Daarnaast werd de veilingsite voorzien van een verbeterde navigatie, waardoor het voor geïnteresseerde kopers gemakkelijker wordt door het aanbod tweedehandsauto’s te bladeren, en er werden meer functies aan de site toegevoegd. Autoverdelers kunnen dankzij de toegevoegde specificaties gerichter zoekopdrachten uitvoeren.

Mobieler

De veilingsite werd, net als de website Ikwilvanmijnautoaf.be, ook aangepast voor gebruik op verschillende mobiele toestellen. De sites kunnen met hetzelfde gebruiksgemak op zowel een laptop als een smartphone of tablet gebruikt worden. Een logische zet, als je weet dat het afgelopen jaar het internetgebruik op smartphones wereldwijd met 67% gestegen is. Particulieren konden al op eender welk moment hun auto te koop aanmelden, nu kunnen ze dat ook eender waar doen op hun mobiele toestel. Ook autobedrijven kunnen eenvoudigweg waar en wanneer ze maar willen biedingen uitbrengen op de aangeboden tweedehands wagens.

Verdere internationalisering

Ikwilvanmijnautoaf.be groeit verderMomenteel heeft Dealerdirect haar autoverkoopformule voor particulieren in drie Europese landen uitgerold. In België worden op de platformen Ikwilvanmijnautoaf.be en Jevoudraisvendremavoiture.be voornamelijk auto’s verkocht, maar ook andere gemotoriseerde voertuigen, zoals motorfietsen, mobilhomes en vrachtwagens kunnen te koop aangeboden worden. Dankzij de aanwezigheid van het bedrijf in België, Nederland en Duitsland bereiken particuliere verkopers een groter doelpubliek voor hun tweedehands voertuig. De vernieuwingen van de websites zijn bovendien een belangrijke stap voor de verdere internationalisering van het bedrijf, al blijft die internationalisering nog even toekomstmuziek. “We merken dat onze formule ook in andere landen goed bij de behoeften van consumenten en inkopers aansluit, daarom gaan we ook steeds verder met de ontwikkeling van de website en het concept”, aldus medeoprichter Vincent Stevens.

Hogere biedingen

De vernieuwingen van de website maken het voor de aangesloten autobedrijven gemakkelijker biedingen uit te brengen op de aangeboden tweedehands auto’s. Die vernieuwingen zijn, net als de geplande sprongen naar het buitenland, ook goed nieuws voor de consument die zijn auto snel en zonder al te veel moeite wenst te verkopen. Door het netwerk van aangesloten autobedrijven nog meer te laten groeien, bereikt de consument namelijk een nog groter publiek voor zijn tweedehandsauto. Daardoor mag hij ook meer én hogere biedingen verwachten. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=Xh-hkgyC-UQ[/embed] Op Ikwilvanmijnautoaf.be kunt u eender welke auto verkopen. Meld uw wagen nu gratis aan en laat u verrassen door de hoge prijs die u voor uw auto krijgt.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands