Mijlpaal voor Ikwilvanmijnautoaf.be

Ikwilvanmijnautoaf.be heeft in september een nieuwe mijlpaal bereikt. Eind vorige maand werd het 10.000ste voertuig van 2014 verkocht via de autoverkoopsite. Het online verkoopplatform Ikwilvanmijnautoaf.be is sinds 2008 actief in België. Sinds 2011 heeft het bedrijf een fysieke vestiging in Leuven. Gemiddeld verkoopt het bedrijf 10.000 wagens per jaar. Dit jaar werd dat recordaantal al in september gehaald, 3 maanden vroeger dan voorzien.


Een nieuw verkoopconcept

Op Ikwilvanmijnautoaf.be kunnen particulieren hun auto gratis te koop aanbieden. In tegenstelling tot andere (auto)verkoopsites werkt Ikwilvanmijnautoaf.be enkel met erkende autodealers die een bod kunnen uitbrengen op de aangeboden auto’s. De consument wordt bijgestaan door een team van automakelaars die ook in contact staan met de autodealers. Ikwilvanmijanutoaf.be is dagelijks beschikbaar en garandeert haar gebruikers een snelle en vlotte verkoop van tweedehands auto’s.


Uniek en succesvol

Ikwilvanmijnautoaf.be is een uniek concept dat steeds meer aanslaat bij de gebruikers. Dat bewijst het grote aantal verkochte voertuigen in 2014. Begin dit jaar werd verwacht dat er in 2014 10.000 tweedehands voertuigen verkocht zouden worden via het platform. Dat aantal werd echter in september al behaald. Volgens Vincent Stevens, medeoprichter van het bedrijf, zit het succes van de autoverkoopsite in het gebruiksgemak, de anonieme werkwijze, snelle afhandeling en de mogelijkheid om diverse soorten motorvoertuigen aan te melden. “Consumenten zien er tegenop om met inkopers te onderhandelen over de verkoopprijs van hun voertuig. Bovendien hebben ze geen garantie dat hun wagen snel verkocht geraakt door elke autohandelaar in de buurt af te gaan of mogelijke kopers aan de deur te ontvangen. Daarom kiezen ze er steeds vaker voor hun voertuig online te koop aan te bieden en het onderhandelen aan onze automakelaars over te laten.


Over Ikwilvanmijnautoaf.be

Ikwilvanmijnautoaf.be is de Belgische variant van het in 2006 opgerichte Ikwilvanmijnautoaf.nl. Het platform heeft sinds 2006 al 150.000 consumenten geholpen bij de verkoop van hun voertuig. De voertuigen die aangeboden worden op Ikwilvanmijnautoaf zijn van particuliere verkopers die hun wagen via dit platform aan professionele autodealers willen verkopen. Per jaar worden zo op Ikwilvanmijnautoaf.be ruim 10.000 voertuigen verhandeld. Dat aantal zal de komende jaren nog toenemen. “We verwachten dit jaar in België ruim 15.000 voertuigen te verkopen”, aldus een optimistische Stevens. Ikwilvanmijnautoaf.be is onderdeel van Dealerdirect en werkt samen met 8.000 gecertificeerde inkopers uit Nederland, Duitsland en België.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands