Succesvol Autosalon voor ikwilvanmijnautoaf.be


Brussels Expo wordt al een week lang ingepalmd door auto- en motorfabrikanten. Ook ikwilvanmijnautoaf.be is aanwezig. De drukste dagen moeten nog komen, maar de verwachtingen van het verkoopplatform werden al overtroffen.

De stand van ikwilvanmijnautoaf.be valt op door het strakke design in felle kleuren, het gigantische led-scherm en het aanstekelijke deuntje. Afgelopen week kwamen al duizenden mensen langs om uitleg te vragen over de service en hun auto aan te melden voor een gratis waardebepaling en eventuele verkoop.

Op zoek naar betrouwbaarheid

Het Autosalon is voor heel wat bezoekers de perfecte gelegenheid om een nieuwe auto te zoeken en te kopen. Autofabrikanten gooien met prachtige saloncondities die bestaan uit, onder andere, hoge kortingen, jarenlange garanties en extra opties en accessoires. Ook een hoge inruilpremie zit vaak in die saloncondities inbegrepen. Ikwilvanmijnautoaf.be biedt een alternatief voor particulieren die niet wensen in te gaan op het inruilvoorstel van de fabrikanten, maar die wel een mooie som geld in ruil voor hun auto willen ontvangen. De reacties van de bezoekers zijn positief. Veel consumenten geven toe dat ze hun tweedehands auto wel willen verkopen, maar afgeschrikt worden door de tijd en moeite die ze in de verkoop moeten investeren en door het feit dat ze niet weten aan wie ze precies verkopen. Ikwilvanmijnautoaf.be biedt een veilige oplossing waarbij je auto snel aan een betrouwbare partij wordt verkocht. Op de stand kunnen bezoekers hun auto aanmelden op een van de beschikbare tablets. Daarbij worden ze bijgestaan door de aanwezige medewerkers.


Eerste Autosalon

Het is de eerste keer dat ikwilvanmijnautoaf.be deelneemt aan het Autosalon. Die deelname heeft als doel het verkoopplatform meer bekendheid te geven bij het grote publiek om zo verder te kunnen groeien. Het platform is ondertussen al actief in België, Nederland en Duitsland en dit jaar zullen nog een aantal landen aan dat lijstje toegevoegd worden. Momenteel zijn er plannen om vestigingen te openen in Zweden en Frankrijk. Kom ook langs!

Het Autosalon is gestart op donderdag 14 januari. Tijdens de eerste week mocht het Salon meer dan 288.000 bezoekers verwelkomen. In 2014 waren dat er nog ruim 300.000. Wie nog naar het Autosalon wil komen, heeft daarvoor tot zondag 24 januari de tijd. Het Salon is geopend van 10 uur tot 19 uur. Vrijdag 22 januari vindt een nocturne plaats tot 22 uur. Je vindt de stand van ikwilvanmijnautoaf.be in de Astridhal.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands