Zo moeilijk is het om een gebruikte dieselauto te verkopen

Heeft u momenteel een gebruikte dieselauto en denkt u eraan om deze te verkopen? Dat kan moeilijk worden. Volgens gegevens van Indicata duurt het voor bijna de helft van de gebruikte dieselwagens meer dan drie maanden voordat een tweedehandsdiesel een nieuwe eigenaar heeft gevonden.

Dit alles is het gevolg van de steeds strengere regelgeving omtrent dieselauto’s. De overheid wil de dieselauto uit steeds meer gebieden en zones weren en de diesel krijgt een steeds slechter imago onder het publiek. Een ander gevolg is de dalende verkoop van nieuwe dieselwagens.

Bij ikwilvanmijnautoaf.be werken wij samen met een groot netwerk aan erkende autohandelaren. Hierdoor weten wij voor veel verschillende soorten voertuigen snel een geïnteresseerde koper te vinden. Of het nu gaat om een nieuwe benzinewagen of een tweedehands dieselwagen. Onze medewerkers helpen jou bij de verkoop van jouw voertuig. In het buitenland is de tweedehandsdiesel nog steeds een veelgevraagde auto. Onder onze handelaren zitten ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in het exporteren van dieselwagens naar het buitenland. Daarom kunnen wij ook gebruikte dieselauto’s verkopen voor een goede prijs.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands