zonder zorgen. verkocht.
verkoop veilig vanuit huis

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw auto

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw auto

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Een auto verkopen voor export is voor een particulier niet eenvoudig: u moet eerst al een betrouwbare autohandelaar in het buitenland vinden en dan proberen uw auto zonder zware kosten in het buitenland te krijgen. Als u niets van auto's kent, is het bovendien gemakkelijk voor autohandelaars u een te lage prijs te geven voor uw export auto. Als een tweedehands wagen in het binnenland verkopen al veel tijd en moeite kost, is de auto export een nog zwaardere business. Er is echter een eenvoudige oplossing voor u om uw auto voor export te verkopen: het online autoverkoopplatform ikwilvanmijnautoaf.be.

Auto verkopen voor export - ikwilvanmijnautoaf

Ikwilvanmijnautoaf.be is een online platform waarop u, als particulier, eenvoudig uw export auto te koop kunt aanbieden. In tegenstelling tot andere verkoopsites werkt Ikwilvanmijnautoaf.be enkel samen met professionele autoverdelers. Uw export auto wordt dus opgekocht door een professional. De verkopers van wagens voor auto export die aangesloten zijn op ons platform, worden op voorhand gescreend en gecertificeerd. Nadien worden ze elk jaar opnieuw gecontroleerd. Op die manier kunnen we onze consumenten een professionele en kwalitatieve service voor de verkoop van hun export auto's bieden. Dankzij dat verkoopsysteem bent u ook zeker dat de verkoop van uw export auto vlekkeloos verloopt. De biedingen die de aangesloten auto exporteurs op uw wagen doen, zijn gegarandeerd. Dat betekent dat, als u het eens bent met het hoogste bod, u ook daadwerkelijk de prijs krijgt die de opkoper van export tweedehands auto's voor uw wagen geboden heeft. Ikwilvanmijnautoaf.be zorgt ervoor dat u geen vreemde figuren over de vloer krijgt en dat u niet geconfronteerd wordt met oneerlijke en veel te lage prijzen die binnen de auto export vaak gehanteerd worden voor uw auto voor export.


Snel uw auto verkopen voor export

Een auto verkopen kan erg omslachtig en frustrerend zijn. Als u uw auto voor export online te koop aanbiedt, weet u niet met wie u later zaken doet en of de persoon die uw wagen wilt kopen ook daadwerkelijk komt opdagen op het afgesproken moment om de verkoop rond te maken. U kunt natuurlijk ook al de autohandelaars, al dan niet gespecialiseerd in de verkoop van export auto's, in uw buurt afgaan, maar dat kost veel energie en tijd. Bovendien kan het nog weken of zelfs maanden duren voor uw export auto eindelijk verkocht geraakt. Wij bij ikwilvanmijnautoaf.be begrijpen dat u niet de tijd heeft om zoveel moeite te steken in de verkoop van uw voertuig voor de auto export en dat u gewoon snel van uw wagen af wilt zijn.

Nadat u uw export auto geregistreerd heeft op ikwilvanmijnautoaf.be, wordt uw aanbieding gecontroleerd en in de online autoveiling geplaatst. Het is mogelijk dat een van onze automakelaars nog contact met u opneemt om extra informatie te vragen over de auto die u wilt verkopen voor export. Eenmaal uw export auto in de autoveiling staat, kunnen de aangesloten autohandelaars en auto-opkopers gespecialiseerd in de export van tweedehands auto's bieden op uw wagen. Doordat de geïnteresseerde kopers tegen elkaar op bieden. Na het verstrijken van de veilingtijd krijgt u van ons een mail met daarin het hoogste bedrag dat voor uw auto werd geboden. Als u wilt, kunt u uw auto dus binnen 1 dag verkocht hebben door gebruik te maken van Ikwilvanmijnautoaf.be. De registratie van export auto's en het ontvangen van biedingen is volledig gratis en vrijblijvend. We rekenen geen kosten aan voor het gebruik van het platform. Door uw auto voor export via ons platform te verkopen, spaart u dus niet enkel tijd en energie uit, maar u hoeft er ook geen cent aan uit te geven.

U kunt er zeker van zijn dat wij voor elk type export auto een geschikte koper vinden. Elk model van elk merk geraakt via ons platform verkocht. Onze automakelaars staan dagelijks in contact met de aangesloten autohandelaars en nemen contact op met de auto export specialisten die interesse zouden hebben in uw wagen. U hoeft zelf ook niet te onderhandelen over de prijs van uw wagen. Onze automakelaars doen dat in uw plaats. Uiteraard houden ze daarbij rekening met uw verwachtingen.


De voordelen op een rijtje

U wilt uw auto verkopen voor export? Meld uw export auto dan zeker aan op ikwilvanmijnautoaf.be. Via ons platform verkoopt u uw export auto

  • Veilig in een afgeschermde online autoveiling
  • Snel, binnen één dag verkopen is mogelijk
  • Gratis en vrijblijvend, er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden

Gratis, veilig en snel, dat zijn de drie kernwoorden van Ikwilvanmijnautoaf.be. Verder is export auto's verkopen via ons platform ook anoniem. We geven uw gegevens namelijk niet door aan de biedende auto exporteurs. Zij krijgen enkel de details over uw export auto te zien. Zolang u het hoogste bod niet geaccepteerd heeft, geven wij uw persoonlijke gegevens niet door. Eenmaal u het hoogste bod wel geaccepteerd heeft, sturen wij uw gegevens door naar de kopende specialist in auto's voor export. U krijgt van ons dan ook telefonisch nog extra informatie over de praktische kant van de verkoop en we sturen u een mail met de gegevens van de koper. Zo kunt u de verkoop zelf afronden in samenspraak met de opkoper van export auto's.U krijgt het bedrag voor uw export auto rechtstreeks van de kopende partij op het moment van de sleuteloverdracht. Meestal gebeurt de betaling cash, maar u kunt ook met de koper een andere betalingswijze afspreken. Heeft u na de verkoop van uw wagen voor auto export nog vragen of opmerkingen? Ons after sales-team staat telefonisch voor u klaar.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands