zonder zorgen. verkocht.
verkoop uw caravan veilig vanuit huis

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

Zo werkt het

STAP 1

Aanmelden van uw caravan

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw caravan

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Caravans stijgen in populariteit en daarmee ook de vraag naar caravans. Wilt u uw caravan juist verkopen? Dan kunt u dit aanpakken op verschillende manieren. U kunt de verkoop van uw caravan zelf aanpakken. Een zoekertje op een marktplaats is snel gemaakt. Maar dit is lastiger dan u denkt. U moet zelf al het contact met de potentiële kopers regelen en de onderhandelingen voeren. Voor de bezichtigingen moet u uw vrije uren opofferen. Als u de caravan niet thuis hebt staan maakt dit de zaak nog lastiger en dient u regelmatig naar de stalling te rijden om de potentiële kopers te ontvangen.


Online uw caravan verkopen

Gelukkig is er een makkelijkere manier om uw caravan te verkopen. Bij ikwilvanmijnautoaf.be hebben wij het verkopen van een caravan namelijk net zo makkelijk gemaakt als het verkopen van een auto. Wij helpen u bij de verkoop van uw caravan. Van aanmelding op onze website tot en met de overdracht van uw caravan. Helemaal gratis en zonder verplichtingen.

Binnen ons bestand aan erkende handelaren bevinden zich ook genoeg handelaren die zich specifiek richten op de inkoop van gebruikte caravans. Daardoor kunnen wij meestal snel een geschikte koper vinden binnen ons netwerk. U kunt eenvoudig uw caravan onder de aandacht brengen van deze handelaren door een aanmelding op onze website. Binnen enkele minuten heeft u uw caravan al aangemeld. Geheel gratis en vrijblijvend!

U kunt zelf de verkoop van uw caravan bevorderen door te zorgen voor een duidelijke omschrijving, een paar goeie foto’s te maken van zowel de binnenkant als de buitenkant en belangrijke informatie als onderhoud, schade en eventuele waardevolle accessoires toe te voegen. Zo kunnen de bij ons aangesloten handelaren betere en gerichtere biedingen uitbrengen.


100% veilig uw caravan verkopen

Veilig uw caravan verkopen is nog niet zo vanzelfsprekend als dat u denkt. Niet alleen bij particuliere kopers kan er onenigheid ontstaan. Ook bij handelaren kunnen er problemen ontstaan, denk maar eens aan stroef lopende onderhandelingen over de prijs.

Een van de grote voordelen van een verkoop van uw caravan via ikwilvanmijnautoaf.be is dat we alleen werken met gecontroleerde en erkende handelaren. Iedere handelaar die zich bij onze dienst wenst aan te sluiten controleren wij om te beoordelen of deze aan onze eisen voldoen. Hierdoor kunnen wij de zekerheid en veiligheid van ons platform waarborgen. Ikwilvanmijnautoaf.be staat garant voor een soepele verkoop. Ons motto is dan ook ‘zonder zorgen, verkocht’.

Na aanmelding komt uw voertuig in onze afgesloten veiling terecht. Als wij een geschikte koper en een goed bod gevonden hebben koppelen wij deze aan u terug. Gaat u akkoord met het bod? Gefeliciteerd! Dan heeft u uw caravan verkocht. Niet akkoord? Geen probleem, dan kunt u het bod zien als een waardebepaling voor uw caravan.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands