Klantenservice

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens mee helpen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Onze medewerkers staan 7 dagen per week klaar om u te helpen. Zij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u om gemakkelijk en snel uw voertuig te verkopen.

Bereikbaarheid

Maandag tot en met vrijdag 09.00 t/m 21.00 uur, zaterdag & zondag van 09.00 tot 17.30 uur.

Telefoonnummer E-mail

Veelgestelde vragen

Misschien staat het antwoord op je vraag bij de veelgestelde vragen.

Misschien staat het antwoord op je vraag bij de

Veelgestelde vragen.
Na uw aanmelding wordt uw voertuig in onze online autoveiling geplaatst waar de aangesloten autobedrijven biedingen kunnen uitbrengen op uw voertuig. Het hoogste bod krijgt u 24 uur later al via mail toegestuurd. Als u het eens bent met dat bod, kunt u uw voertuig al na 24 uur verkopen. Bekijk hier stap voor stap onze werkwijze.
Een succesvolle verkoop begint bij een goede aanmelding. Tijdens de aanmelding van uw voertuig kunt u verschillende vragen over uw voertuig invullen. Beantwoord die vragen zo gedetailleerd en zo correct mogelijk. We raden ook aan foto’s toe te voegen. Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden. Bovendien komt u ook betrouwbaarder over bij potentiële kopers als u foto’s van uw voertuig toevoegt. Zorg ook dat uw auto er proper uitziet. Was hem daarom voor u foto’s trekt. Verzwijg geen eventuele schade aan uw voertuig, maar wees eerlijk bij de beschrijving van uw voertuig. Als er lichte schade is die u zelf gemakkelijk kunt herstellen, neem dan zeker die moeite om een hogere prijs voor uw voertuig te krijgen.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands