zonder zorgen. verkocht.

meld uw autowrak gratis en vrijblijvend aan

Persoonlijke hulp bij de verkoop
We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen
We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk
Wij nemen de onderhandelingen uit handen
Helpen met de levering, overschrijving en betaling

Het verkopen van uw auto werkt als volgt.

Stap 1

Aanmelden

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

Stap 2

Resultaat ontvangen

Binnen een paar dagen na uw aanmelding ontvangt u het hoogste bod van de aangesloten dealers. Dit bod is vrijblijvend.

Stap 3

Verkopen

Gaat u akkoord met het bod? Dan brengen we u in contact met de kopende dealer. Die verzorgt de betaling en vrijwaring van uw voertuig!

Het verkopen van een autowrak kan een uitdagende opgave lijken. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u dit kunt aanpakken. Elke methode heeft zijn voor- en nadelen, afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Uw autowrak zelf verkopen

Directe verkoop van uw autowrak aan particulieren

Een van de meest traditionele methoden is het zelf verkopen van uw autowrak. Dit kunt u doen door advertenties te plaatsen op online marktplaatsen of lokale bulletinboards. Het voordeel hiervan is dat u mogelijk een hogere prijs kunt krijgen, aangezien er geen tussenpersonen bij betrokken zijn. Het nadeel is echter dat het veel tijd en moeite kan kosten om een geschikte koper te vinden. U moet ook bereid zijn om onderhandelingen te voeren en mogelijk te maken krijgen met kopers die op het laatste moment afzien van de koop.

Verkoop uw autowrak via social media

Een andere optie is het gebruik van social media platforms zoals Facebook Marketplace. Dit kan een snelle manier zijn om uw autowrak aan te bieden aan een groot publiek. Het voordeel van deze methode is het gemak en de snelheid waarmee u uw voertuig kunt adverteren. Het nadeel is dat u wellicht veel vragen en berichten krijgt van potentiële kopers, wat tijdrovend kan zijn.

Uw autowrak Inruilen bij een handelaar

U kunt er ook voor kiezen om uw autowrak in te ruilen bij een handelaar. Dit is vaak de eenvoudigste methode, aangezien de handelaar de waarde van uw autowrak kan verrekenen met de aankoop van een nieuw of gebruikt voertuig. Het nadeel is dat de inruilwaarde meestal lager is dan wat u zou kunnen krijgen bij een directe verkoop.

Makkelijke en snelle verkoop via ikwilvanmijnautoaf

Wanneer u op zoek bent naar een methode die zowel eenvoudig als snel is, zonder de noodzaak voor onderhandelingen of het zelf moeten zoeken naar kopers, is ikwilvanmijnautoaf.be de perfecte oplossing.

Hoe werkt het?

Stap voor stap naar een succesvolle verkoop

Ons platform maakt het verkopen van uw autowrak verrassend eenvoudig. U hoeft slechts enkele basisgegevens over uw voertuig online in te vullen, waarna u snel een eerlijk inkoopvoorstel ontvangt. Accepteert u het inkoopvoorstel, dan regelen wij de rest, inclusief het ophalen van uw autowrak.


Waarom verkopen via ikwilvanmijnautoaf?

  • Snelheid: U ontvangt snel een inkoopvoorstel en de verkoop kan vaak binnen enkele dagen afgerond zijn.
  • Gemak: Geen gedoe met het plaatsen van advertenties of onderhandelen met kopers.
  • Geen kosten: Onze service is volledig gratis voor verkopers.
  • Veiligheid: Veilige afhandeling van de verkoop en betaling.

Wij onderscheiden ons door onze transparante, snelle en veilige service. Onze tevreden klanten bevestigen dat wij de beste keuze zijn voor het verkopen van autowrakken in België.

Klaar om uw autowrak te verkopen?

Bent u klaar om afscheid te nemen van uw autowrak zonder de stress en het gedoe van het zelf verkopen? Meld dan nu uw autowrak aan en vul ons eenvoudige formulier in. Ontdek hoe gemakkelijk en snel het is om uw autowrak te verkopen. Start vandaag nog met de verkoop en ervaar het gemak van ikwilvanmijnautoaf.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands