zonder zorgen. verkocht.
meld uw schadeauto gratis en vrijblijvend aan

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw auto

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw auto

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Wilt u graag van uw schade auto af? Meld uw auto dan gratis en snel aan op Ikwilvanmijnautoaf.be. Elk type van elk merk kan worden aangemeld, onafhankelijk van de staat waarin de auto verkeert. Ook auto's die door schade een technisch mankement hebben opgelopen, kunnen via Ikwilvanmijnautoaf.be verkocht worden. U ontvangt het hoogste bod nadat de veiling afgelopen is. Een van de grootste voordelen van Ikwilvanmijnautoaf.be is dat er geen kosten verbonden zijn aan het gebruik van de website. U kan de website eender wanneer gratis en zonder verplichtingen uitproberen.

Schadeauto verkopen

Schade auto's kunnen elke dag van het jaar online aangemeld worden op Ikwilvanmijnautoaf.be. Uw schade auto heeft voor u misschien geen waarde meer, maar professionele auto opkopers zien dat anders. Daarom is ons team van professionals bezig met het aanprijzen van uw voertuig bij de duizenden aangesloten autohandelaren. De auto opkopers bieden tegen elkaar op, waardoor u een hoog bod op uw oude of defecte auto krijgt. Het team is ook voor u, de verkoper, elke dag, ook tijdens het weekend, telefonisch bereikbaar. Laat u verrassen door de hoge vergoedingen die voor uw voertuig betaald worden.


Welke autoschade?

Of u nu schade aan uw auto heeft door een ongeval of omdat u tegen een paaltje gereden bent, u kan altijd terecht bij Ikwilvanmijnautoaf.be. Geen auto is te zwaar beschadigd om niet verkocht te geraken. Voor onder meer volgende schadegevallen vinden wij zonder problemen een koper:

  • Lakschade
  • Schade door vandalisme
  • Een auto met een technisch mankement, zoals een gebroken distributieriem of een defecte transmissie
  • Schade door een (eenzijdig) ongeval
  • Waterschade
  • Brandschade
  • Ruitschade
  • Stormschade
  • Schade door een inbraakpoging

Traditionele autoafbraakbedrijven verwachten vaak dat u het autowrak zelf naar het bedrijf brengt, ook als uw auto niet meer kan rijden. Daar hoeft u zich bij Ikwilvanmijnautoaf.be geen zorgen meer om te maken. Het merendeel van de aangesloten autobedrijven beschikt over de mogelijkheid de auto zelf bij u thuis op te halen. Ons uitgebreide netwerk van gecertificeerde autobedrijven werd op voorhand gescreend en wordt jaarlijks opnieuw gecontroleerd. Daardoor kunt u altijd een goed en bod op uw auto verwachten. Nadat u uw auto heeft aangemeld, komt uw auto in een afgeschermde autoveiling terecht. Alleen de aangesloten autobedrijven kunnen een bod uitbrengen. Doordat de inkopers tegen elkaar opbieden, krijgt u een nog betere prijs voor uw auto. Ikwilvanmijnautoaf.be staat voor een gegarandeerd snelle, veilige en correcte verkoop van uw tweedehands auto.


Schadeauto direct verkopen voor de beste prijs

Bent u benieuwd wat uw schadeauto waard is? Meld uw auto aan op Ikwilvanmijnautoaf.be en vul de gegevens in. De auto zal getoond worden in de afgeschermde automarktplaats. U hoeft dus niet lang te wachten om erachter te komen hoeveel uw auto in zijn huidige staat waard is. U ontvangt op die manier ook veel sneller biedingen die over het algemeen een stuk hoger liggen. Het hoogste bod is gegarandeerd en wordt u doorgemaild. U weet dan wat de waarde van uw auto is. U kan de schadeauto direct en gratis voor de beste prijs verkopen. Verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.be is niet alleen gratis, maar ook veilig. Uw contactgegevens worden op voorhand niet doorgegeven aan derden. Pas als u een bod accepteert, krijgt de koper uw gegevens.

Dankzij Ikwilvanmijnautoaf.be voorkomt u dat er vreemde figuren aan uw voordeur verschijnen. U bent er niet alleen zeker van dat u uw schadeauto kunt verkopen, maar u weet ook dat de verkoop veilig en correct afgehandeld wordt en dat u het afgesproken bedrag direct ontvangt. Bovendien staat u er niet alleen voor. Ons team van experten staat voor u klaar om u te helpen met de verkoop van uw schadeauto of om uw vragen te beantwoorden.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands