zonder zorgen.verkocht.
Verkoop uw mobilhome veilig vanuit huis

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw mobilhome

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw mobilhome

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

U wilt uw mobilhome verkopen? Dat kan u op verschillende manieren aanpakken. U kunt natuurlijk binnen uw vriendenkring op zoek gaan naar een geïnteresseerde koper voor uw camper. Maar wat doet u dan bij eventuele defecten die later aan het licht komen? Ook kunt u online een advertentie maken om via het internet uw mobilhome te verkopen aan geïnteresseerde particulieren. Maar ook dit kan een lastige kwestie worden. U moet mogelijke kopers thuis ontvangen en zelf de onderhandelingen voeren. Daarbij zijn er voor een mobilhome nu eenmaal minder geïnteresseerden te vinden als voor een normale personenauto. Vanwege de kleinere vraag kan het daarom langer duren voordat u een geschikte koper hebt gevonden.


Mobilhome verkopen

Een betere optie om uw mobilhome te verkopen is door deze aan te melden bij ikwilvanmijnautoaf.be. Welke reden u ook heeft voor de verkoop van uw mobilhome, ikwilvanmijnautoaf.be kan u bijstaan bij de verkoop. Er zijn ook dealers en handelaren aangesloten die specifieke interesse hebben in het aankopen van mobilhomes, campers en caravans. Of het nu gaat om een Adria, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Iveco of een ander merk. Onze medewerkers helpen u een koper te vinden voor uw mobilhome.

Onze professionele medewerkers kunnen u bijstaan bij de verkoop van uw mobilhome aan een erkende handelaar. Van aanmelding op onze website tot en met de overdracht. Daarbij is onze dienstverlening helemaal gratis en vrijblijvend.


Gratis & veilig uw mobilhome verkopen

Een van de beste opties om uw mobilhome te verkopen is dus ikwilvanmijnautoaf.be. Niet alleen bieden we persoonlijke service en begeleiding. Het is ook nog eens heel makkelijk. U vult de kenmerken van uw camper in tijdens aanmelding. Hierbij moet u denken aan model, merk, bouwjaar en de huidige staat van het voertuig. Daarna voegt u nog enkele details en mogelijke accesoires toe. Heeft uw mobilhome bijvoorbeeld een middenkeuken, voorzit, TV-antenne of eigen watertank? Als laatste voegt u enkele mooie foto’s toe en uw aanmelding is compleet. Binnen 5 minuten kunt u al uw voertuig hebben aangemeld voor een verkoop. En het mooiste, dit is geheel gratis en vrijblijvend. Ook bij een eventuele verkoop brengen wij u geen kosten in rekening.

Na controle van uw aanmelding komt uw mobilhome in onze afgesloten veiling en zullen wij zelf ook actief op zoek gaan naar geïnteresseerde kopers uit ons netwerk. Indien wij een geschikte koper voor uw voertuig hebben gevonden koppelen we deze en het uitgebrachte bod aan u terug. Gaat u akkoord met het bod? Dan is uw mobilhome verkocht! Wij regelen dat de koper contact met u opneemt om de verkoop en levering definitief te maken. Besluit u om het bod niet te accepteren? Ook dat is geen probleem. U kunt het bod zien als een taxatie van uw mobilhome.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands