Afgedankt voertuig verkopen

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Op ikwilvanmijnautoaf.be is er veel vraag naar gebruikte voertuigen voor inkoop. Alle merken van A tot Z zijn welkom, ongeacht de staat van het voertuig. Heeft u thuis bijvoorbeeld een afgedankte auto staan die u wilt verkopen? Ook dan kunt u uw auto laten inkopen door een erkende opkoper. Kopers van afgedankte voertuigen bij ikwilvanmijnautoaf.be betreffen uitsluitend erkende centra.


Verkoop uw afgedankte voertuig

Meld uw afgedankte voertuig online aan door de voertuiggegevens en de kilometerstand in te voeren. Het aanmelden, laten schatten en eventueel verkopen van uw voertuig is bij ons altijd gratis. Als u de aanmelding heeft voltooid, dan wordt uw voertuig in een afgeschermde veiling geplaatst. U ontvangt per e-mail het hoogste bod. Met een klik op de knop maakt u de verkoop van uw definitief. Het bod blijft vrijblijvend en u bent nergens tot verplicht!


Ophaaldienst

U kunt werkelijk ieder voertuig aanmelden voor verkoop. Ook voor afgedankte voertuigen en autowrakken kunnen wij kopers vinden. Het is zelfs geen probleem als uw auto niet meer berijdbaar is. We werken samen met inkopers die uw afgedankte voertuig bij u thuis ophalen. U ontvangt ter plaatste het geldbedrag in cash. Online uw afgedankte voertuig of autowrak verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!


Wat is een afgedankt voertuig?

Elk voertuig waar u zich vrijwillig of noodgedwongen van wil of moet ontdoen is een afgedankt voertuig. Ook een voertuig dat u wil demonteren om bepaalde onderdelen te hergebruiken, wordt beschouwd als een afgedankt voertuig. Verder bepaalt de wet dat de volgende wagens afgedankt zijn en dus ingeleverd moeten worden:

  • Elk voertuig waarvan de verplichte boorddocumenten gelijkvormigheidsattest, inschrijvings- en keuringsbewijs) ontbreken, tenzij de eigenaar ze binnen de maand kan voorleggen;
  • Elk voertuig waarvan het laatste reglementaire keuringsbewijs al meer dan een jaar verstreken is;
  • Elk voertuig waarvan de datum waarop het de eerste keer had moeten gekeurd zijn, sinds een jaar verstreken is;
  • Elk voertuig waarvan het chassisnummer omwille van een melding van totaal verlies geblokkeerd is in het repertorium van motorvoertuigen.


Waarom u verplicht bent afgedankte voertuigen in te leveren, binnen welke termijn dit moet gebeuren & welke voertuigen onder deze regelgeving vallen kunt u hier vinden. Wij helpen u bij het verkopen van dit voertuig en nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. We regelen dat uw voertuig onder de aandacht komt bij de bij ons aangesloten auto-inkopers en begeleiden u tijdens het verkoopproces.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands