Erkende auto opkopers bieden op uw auto

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Auto opkopers kunnen via Ikwilvanmijnautoaf.be biedingen uitbrengen op auto's van particulieren. Dat is goed nieuws voor u. Heeft u een auto die u wilt verkopen? Meld die dan gratis en zonder verplichtingen aan op onze website. Nadat u uw auto heeft aangemeld, wordt uw auto in een beschermde online autoveiling geplaatst waar alleen gescreende en gecertificeerde opkopers van auto's toegang tot hebben. De aangesloten auto opkopers krijgen alleen de gegevens van uw voertuig te zien. Uw persoonlijke gegevens zijn niet toegankelijk. Daardoor is Ikwilvanmijnautoaf.be een uiterst veilig platform om uw auto te koop aan te bieden. Door de anonieme aanpak, vermijden we dat er vreemde figuren aan uw voordeur staan. Bovendien bent u er ook zeker van dat, eens u het hoogste bod geaccepteerd heeft, uw auto ook daadwerkelijk verkocht is.

Onze auto opkopers worden op voorhand gescreend en elk jaar opnieuw gecontroleerd. Op die manier bent u er zeker van dat u zaken doet met een auto opkoper die serieuze interesse heeft in uw wagen en ook enkel correcte biedingen doet. Pas nadat u een bod heeft geaccepteerd, krijgt de winnende auto opkoper uw persoonlijke gegevens. U kan dan samen met hem bespreken waar en wanneer u de autosleutels aan hem doorgeeft. Op het moment van de sleuteloverdracht krijgt u het geld cash in handen en is de verkoop rond.

Ikwilvanmijnautoaf.be werkt samen met verschillende auto opkopers. In ons bestand van opkopers van auto's zitten zowel merkverdelers als universele garages, auto-exporteurs, opkopers van autowrakken, schadespecialisten en gespecialiseerde opkopers van oude auto's of opkopers van 2de handswagens. Elk soort wagen, beschadigd of niet, jong of oud, kan verkocht worden via Ikwilvanmijnautoaf.be. Voor onze auto opkopers is elke auto geld waard. Stop dus met zoeken naar een opkoper van auto's bij u in de buurt en probeer gratis ons platform uit.


Snel, veilig en 100% gratis

Auto opkopers zoeken is niet altijd eenvoudig. In uw buurt zijn ongetwijfeld een aantal opkopers gevestigd, maar vaak geven zij niet de prijs die u voor uw wagen hoopte te krijgen. Ook uw auto online verkopen aan particulieren is niet evident. U weet namelijk niet met wie u zaken aan het doen bent en of de verkoop wel gegarandeerd doorgaat. Bovendien nemen die autoverkooptechnieken veel tijd in beslag. Ikwilvanmijnautoaf.be biedt de ideale oplossing om uw auto snel en veilig, zonder zorgen, te verkopen. Om een zo hoog en correct mogelijk bod voor uw wagen te krijgen, raden wij u aan zo gedetailleerd mogelijk te zijn in de beschrijving van uw voertuig. Hoe duidelijker en correcter uw beschrijving, hoe hoger en correcter ook het bod van de opkoper van auto's zal zijn. Vergeet ook zeker geen foto's toe te voegen van de wagen die u aanbiedt. Op die manier krijgen de auto opkopers een getrouwer beeld van uw aanbod. Aanbiedingen met een of meerdere duidelijke foto's krijgen over het algemeen hogere en betere biedingen dan aanbiedingen zonder foto.

Wilt u uw auto verkopen? Meld u dan vrijblijvend aan op de site door de gegevens van uw auto in te vullen. Na aanmelding van uw auto controleert ons team van professionele automakelaars uw aanbod. Na die controle wordt uw auto in de online automarktplaats van Ikwilvanmijnautoaf.be geplaatst. Daar kunnen al de aangesloten opkopers van 2de handswagens een bod uitbrengen op uw wagen. Dat kunnen we doordat de auto opkopers tegen elkaar op moeten bieden. Na het verstrijken van de veiling tijd een mail met daarin het bod voor uw wagen. Uiteindelijk beslist u zelf of u het bod accepteert en uw auto verkoopt of niet. U heeft dus zelf de touwtjes in handen. Bovendien is de aanmelding volledig gratis. Ook als u via Ikwilvanmijnautoaf.be een geïnteresseerde auto opkoper gevonden heeft en uw auto zo verkocht heeft gekregen, betaalt u niets. Voor u blijft onze service gratis.


Auto opkopers willen uw wagen!

Voor alle soorten auto's, ook voor de traditioneel moeilijk verkoopbare exemplaren, vindt u via Ikwilvanmijnautoaf.be een geïnteresseerde auto opkoper. Zowel personenwagens, als bedrijfswagens en taxi's kunnen op ons platform verkocht worden. Auto opkopers hebben echter niet alleen interesse in tweedehands auto's. Ook andere motorvoertuigen, zoals motors, bromfietsen, mobilhomes en vrachtwagens, kunnen via Ikwilvanmijnautoaf.be verkocht worden. Het maakt niet uit in welke staat uw auto verkeert, voor elke wagen vinden onze automakelaars een koper. Ook uw stokoude roestbak waarvan u dacht dat hij enkel geschikt zou zijn voor de sloop wordt zonder twijfel verkocht. Er zitten namelijk genoeg opkopers van autowrakken en opkopers van oude auto's in ons klantenbestand. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het vervoer van uw wagen. Het merendeel van de auto opkopers in ons bestand beschikken over middelen om uw auto bij u thuis op te halen, ook als die niet meer rijdbaar is.

Meld uw auto hiernaast aan en op 10 minuten bereikt u duizenden auto opkopers, zonder daarvoor uw deur uit te moeten. Op Ikwilvanmijnautoaf.be verloopt de afhandeling van de verkoop volledig online. Dat betekent echter niet dat u er helemaal alleen voor staat. In onze vestiging in Leuven staat een team van professionele automakelaars voor u klaar. Onze automakelaars helpen u graag verder met al uw vragen over het concept Ikwilvanmijnautoaf.be, de aangesloten auto opkopers en algemene vragen over de verkoop van uw wagen. Bovendien staan onze automakelaars ook in contact met de auto opkopers. Op die manier kunnen ze in uw plaats onderhandelen om zo de beste prijs voor uw oude wagen te krijgen. Daarnaast is het ook mogelijk om via ons uw caravan of mobilhome te verkopen.

Ikwilvanmijnautoaf.be kan veel voor u betekenen. We zetten hier nog eens de voordelen op een rijtje:

  • Veilig: biedt uw auto anoniem aan in de beschermde online veiling
  • Gratis: er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de site
  • Vrijblijvend: geen kosten, maar ook geen verplichtingen

Overtuigd? Vul dan hiernaast de gegevens van uw auto in en ontdek zelf hoe snel u een auto opkoper vindt voor uw oude wagen.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands