Autohandelaar

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Het verkopen van uw auto loopt niet altijd over rozen. U wilt het liefst zo snel mogelijk van uw oude wagen af, maar u wilt toch een redelijke prijs. Wanneer u een advertentie plaatst kunt u ook voor bepaalde verrassingen komen te staan. Een koper kan bijvoorbeeld niet komen opdagen, of u wordt constant gebeld door pingelaars die aan uw vraagprijs knibbelen, of er komen ongure types op uw advertentie af. Allemaal zaken waar u noch zin, noch behoefte aan heeft.

Maar hoe kunt u snel en betrouwbaar uw auto verkopen zonder veel verrassingen achteraf? Wij bieden u een manier aan die veilig is en snel. Via ons online platform komt uw wagen onder de aandacht van duizenden autohandelaars. Wij nemen het gros van het werk op ons, zodat u geen tijd verliest. Alle autohandelaars die bij ons zijn aangesloten, zijn handelaars waar wij al jaren mee samenwerken. Deze handelaars worden meerdere keren per jaar door ons bezocht en gecontroleerd. Zo kunt u er van op aan dat uw transactie veilig verloopt zonder dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Hierdoor heeft u als verkoper de zekerheid dat de kopende partij betrouwbaar is. U hoeft uw wagen enkel aan te melden op ons online platform en daarna nemen wij het werk van u over. Indien u vragen of opmerkingen heeft bij de verkoop van uw wagen, staan onze medewerkers u 6 dagen op 7 te woord.


Autohandelaren bieden op uw auto

Het netwerk van ikwilvanmijnautoaf.be bestaat uit honderden auto handelaars die elk type voertuig kopen. U kunt niet alleen uw nieuwe wagen aanbieden, maar ook uw sloopwagen en alles wat daar tussen ligt. Het enige wat u hoeft te doen is uw wagen op onze site aan te melden.

Dit kan in drie eenvoudige stappen. Eerst geeft u het merk, type wagen, brandstof en bouwjaar in. Daarna kunt u een bondige beschrijving van uw wagen toevoegen. Als laatste wordt u gevraagd om enkele foto’s van de wagen toe te voegen. Na de aanmelding komt uw wagen op ons online platform terecht waar al onze aangesloten handelaars een bod kunnen uitbrengen. Deze biedingen gebeuren zeer snel waardoor u binnen 1 dag al een bod van ons mag ontvangen. Het is daarna volledig aan u om te bepalen of op dit bod ingaat of niet. Wij geven u dus geheel vrijblijvend een bod, u heeft geen verkoopplicht. Het aanmelden en verkopen van uw wagen via ikwilvanmijnautoaf.be is daarbij ook helemaal gratis.


Administratie

Waar u waarschijnlijk het minst naar uitkijkt is de administratieve rompslomp die bij een verkoop komt kijken. Wanneer u uw wagen aanmeldt bij ikwilvanmijnautoaf.be hoeft u zich niets van deze papierwinkel aan te trekken. Wij contacteren niet alleen de handelaar om een goede prijs te bedingen. Wij brengen daarnaast ook nog alle papieren in orde zodat de verkoop in een mum van tijd geregeld is. De handelaar zal ook de auto bij u komen ophalen op een moment dat het u uitkomt. Alle contacten verlopen dus vlot en duren niet langer dan nodig. Deze service is 100% gratis en onze medewerkers zijn 6 dagen op 7 bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands