De autoveiling van ikwilvanmijnautoaf.be

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Op een veiling worden producten verkocht door geïnteresseerde kopers biedingen te laten uitbrengen. De hoogste bieder krijgt het product waarop geboden wordt. Er bestaan heel wat soorten veilingen: algemene veilingen met allerlei soorten producten, kunstveilingen, huizenveilingen, boekenveilingen, fietsenveilingen en nog veel meer. Ook autoveilingen zijn niet vreemd. Bij een autoveiling worden auto's verkocht door geïnteresseerde kopers erop te laten bieden. Een bekende autoveiling in België die ook regelmatig georganiseerd wordt, is de autoveiling van de Federale Overheidsdienst Financiën. Die autoveiling in België is eigenlijk een openbare verkoop. Iedereen kan biedingen uitbrengen tijdens de veiling op de auto's die voor verkoop aangeboden worden. Het is wel niet mogelijk zelf uw auto te verkopen via de autoveiling van de overheid. De veiling verkoopt enkel voertuigen die door de overheden worden aangeboden en voertuigen die in beslag zijn genomen door de deurwaarder of die eigendom zijn geworden van de staat door een erfenis die niet opgeëist werd. Om een auto aan te kopen kan die autoveiling wel interessant zijn, maar om zelf uw auto te verkopen via een veiling moet u een andere manier vinden.

Gelukkig vindt u ook vrij gemakkelijk een autoveiling online waarop u zelf uw auto kunt aanbieden voor verkoop. Als u online op zoek gaat naar een autoveiling in België, zult u merken dat er twee soorten veilingen zijn: de autoveiling voor particulieren en die voor professionele opkopers. Het verschil tussen die twee veilingen is het publiek aan wie u uw auto verkoopt. Op een autoveiling voor particulieren verkoopt u uw auto aan particuliere kopers, terwijl u uw auto aan een professioneel autobedrijf verkoopt als u hem verkoopt via een autoveiling voor professionele opkopers. Voor u uw auto te koop zet op een autoveiling is het dus aangeraden te bepalen aan welk doelpubliek u uw auto wilt verkopen. Het grote voordeel van verkopen aan professionele opkopers is dat die opkopers perfect weten wat een auto nog waard is en wat ze met een auto kunnen doen, waardoor ze correctere biedingen uitbrengen. Een online autoveiling in België voor de verkoop van uw auto aan professionele opkopers vindt u op Ikwilvanmijnautoaf.be.


Voordelen van online autoveiling

Particulieren kunnen hun auto gratis aanmelden voor de online veiling van auto's en voertuigen van Ikwilvanmijnautoaf.be om hun wagen te verkopen aan een professional. De autoveilingen van Ikwilvanmijnautoaf.be zijn enkel toegankelijk voor de aangesloten autobedrijven. Die autobedrijven worden regelmatig door ons gecontroleerd. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u zaken doet met een eerlijke handelaar. Correcte biedingen, een eerlijke koper, het zijn maar een aantal voordelen van uw auto verkopen via een online autoveiling in België. Enkele andere niet te miskennen voordelen zijn:

  • snel: Op een dag tijd kan uw auto al verkocht zijn via onze autoveiling.
  • vlot: Onze automakelaars zorgen ervoor dat de verkoop van uw auto via de veiling probleemloos verloopt.
  • veilig: De online autoveiling is beschermd en enkel aangesloten autobedrijven hebben toegang tot de veiling.
  • anoniem: Uw gegevens worden niet getoond in de autoveiling, ze worden enkel bekendgemaakt aan de koper als u een bod geaccepteerd heeft.
  • vrijblijvend: U beslist zelf of u uiteindelijk uw auto verkoopt voor het hoogst geboden bedrag. De aanmelding voor de autoveiling verplicht u nergens toe.
  • gratis: Verkopen via onze autoveiling is volledig gratis.

De autoveiling gebeurt bovendien online. U hoeft uw auto nergens naartoe te brengen en u kunt gewoon met uw auto blijven rijden totdat de veiling afgesloten is en de koper uw wagen bij u thuis komt halen. Het hoogste bod voor uw wagen krijgt u al na een dag via mail toegestuurd. U kunt dus uw auto al op een dag tijd verkopen, als dat hoogste bod u interesseert.


Autoveiling - Hoe het werkt

Op de autoveiling van Ikwilvanmijnautoaf.be kunnen allerlei soorten auto's aangemeld worden voor verkoop. Ikwilvanmijnautoaf.be biedt net zo goed een autoveiling voor oldtimers als voor jonge occasies en zelfs voor beschadigde en defecte auto's. Onze automakelaars delen de aangemelde wagens in verschillende categorieën in. Daardoor hebben de auto-opkopers die biedingen kunnen doen om auto's te kopen toegang tot verschillende autoveilingen: een autoveiling voor oldtimers, voor gloednieuwe wagens, voor oude wagens, voor beschadigde auto's, voor autowrakken. Kortom het maakt dus niet uit wat voor auto u probeert te verkopen, via Ikwilvanmijnautoaf.be bereikt u altijd een positief resultaat.

Maar hoe werkt de autoveiling van Ikwilvanmijnautoaf.be eigenlijk? Het is heel eenvoudig. U meldt online uw auto aan door al de gevraagde gegevens van uw wagen in te vullen. Op die manier krijgen onze automakelaars een goed beeld van uw wagen en kunnen ze uw auto gemakkelijker indelen in categorieën. Ook de autobedrijven die bieden op uw wagen baseren zich op de gegevens van uw auto om een correct bod uit te brengen. Uw auto wordt na de aanmelding in een autoveiling geplaatst, zodat de aangesloten autobedrijven kunnen beginnen te bieden. De dag na de aanmelding van uw wagen, krijgt u het hoogste bod voor uw wagen al via mail toegestuurd. U kunt dat bod accepteren door op de bevestigingslink in de mail te klikken. Op die manier bevestigt u ook de verkoop van uw wagen. Dat betekent dat u niet meer hoeft te onderhandelen met de koper over de beste prijs voor uw wagen. Nadat de verkoop bevestigd is, krijgt u de gegevens van de koper en de koper krijgt uw gegevens, zodat u samen het verdere verloop van de verkoopt kunt regelen. Onze automakelaars blijven ook na de bevestiging van de verkoop te uwer beschikking om u bij te staan en te helpen bij eventuele problemen.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands