Autoveiling voor particulieren

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Via onze gratis autoveiling voor particulieren hebt u toegang tot een netwerk van honderden auto dealers. Dit netwerk van betrouwbare handelaars hebben wij over de jaren heen opgebouwd en wordt nog steeds aangevuld. Alle dealers waar wij mee in contact staan, worden regelmatig gecontroleerd en bezocht door onze mensen. De samenwerking met de handelaar wordt na controle gerevalueerd, zodat ons netwerk betrouwbaar blijft. Dit om u de beste service aan te kunnen bieden.

Zodra u uw wagen aanmeld op ikwilvanmijnautoaf.be kunnen al onze aangesloten dealers tegen elkaar op bieden voor uw wagen. Het bieden op uw wagen verloopt vlot en efficiënt zodat u snel een eerste bod krijgt op uw wagen. Wanneer u een bod ontvangt, bent u niet verplicht hier op in te gaan. Meer nog, het staat u volledig vrij om op een ander bod te wachten of zelfs uw wagen terug trekken. Jaarlijks gebruiken duizenden particulieren onze site om hun wagen te verkopen of de waarde te laten schatten. Op deze manier hebben wij over de jaren heen al meer dan 450.000 wagens van particulieren aan handelaars verkocht. Leest u vooral de verhalen van onze klanten hieronder. Alle stappen die u via ikwilvanmijnautoaf.be doorloopt zijn, van aanmelding tot verkoop, voor u 100% gratis. Wij nemen alle administratie op ons en regelen het ophalen van de wagen. Ook alle tussenstappen zoals het aanbieden en onderhandelen nemen wij op ons. Het bod dat u krijgt is ook de som die aan u betaald zal worden. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Auto verkopen via een autoveiling als particulier?

Ontdek de vele voordelen van het online verkopen van uw auto via ikwilvanmijnautoaf.be. Het aanmelden gebeurt in drie makkelijke stappen. Eerst registreert u het merk, model, bouwjaar en brandstoftype van de wagen. Daarna geeft u een uitvoerige beschrijving van de staat van uw wagen. Ten slotte voegt u enkele recente foto’s van uw wagen toe om het dossier volledig te maken. Daarna nemen onze diensten het werk over.

Onze medewerkers stellen uw wagen voor aan ons netwerk van aangesloten autohandelaars. Zij beginnen dan met het bieden zodat wij u een bod kunnen voorstellen. Dit bod is voor u volledig vrijblijvend. Dit betekent dat het bod dat u krijgt ook effectief de som is die u zal ontvangen. U van uw kant bent zeker niet verplicht om op dit bod in te gaan. Meer nog, het staat u zelfs vrij om uw wagen terug te trekken uit onze veiling.

Vlot en veilig

Indien u toch akkoord zou gaan met het bod, kunt u uw wagen al binnen 1 dag verkocht hebben. De dealer die het hoogste bod geboden heeft komt zelf uw wagen ophalen zodat u niet meer tijd kwijt bent dan nodig. De dealer in kwestie zal contact met u opnemen om de plaats en tijdstip van ophalen te regelen. Doordat al onze dealers door ons gescreend worden, krijgt u dus nooit met ongure types te maken. Alles verloopt dus vlot en 100 % veilig. Indien u toch klachten hebt, staat onze klantendienst voor u klaar. Heeft u een mobilhome of caravan te verkopen? Ook dit kan bij ikwilvanmijnautoaf.be.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands