Auto verkopen voor export

Heb jij een 2dehands auto voor de deur waar jij het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt? Dan kun je je auto verkopen voor export. Wist je dat auto exportbedrijven niet alleen maar oude auto’s opkopen die door schade of slechte staat afgeschreven zijn?

Afhankelijk van het model, type, bouwjaar en kilometerstand is er altijd wel een koper voor je auto te vinden. De tijd die verstrijkt kan verschillen. Heb je in een opwelling een gifgroene auto gekocht waar je achteraf gezien toch niet zo gelukkig mee bent? Of heb je een auto voor de deur staan zonder stuurbekrachtiging of enige andere luxe? Daar kom je als particulier niet meer zo snel vanaf. Concentreer je niet alleen op particuliere kopers. Je kunt ook je auto verkopen voor export. Er komt veel bij kijken als je zelf een auto verkoopt voor export. Advies inwinnen van een expert kost snel een pak duiten, maar zonder kennis van zaken beginnen houdt de nodige risico’s in. Verkoop je auto aan een auto exportbedrijf. Auto-exporteurs zijn in allerlei auto’s geïnteresseerd. Doorgaans denken veel mensen dat auto-exporteurs alleen maar interesse hebben in oude auto’s die door schade of kapotte onderdelen de weg niet meer op mogen. Dit is allang niet meer het geval.


Welke auto’s geschikt voor export?

Je auto verkopen voor export kan eigenlijk in alle gevallen. Of je nu een jonge auto hebt of een auto met vijftien jaar levenservaring. Zelfs als je een autowrak weg wilt doen, kunnen exportbedrijven deze nog naar minder ontwikkelde landen vervoeren. Doordat zelfs deze auto’s nog worden geëxporteerd, is er een daling in het aantal sloopauto’s gesignaleerd.


Kleine stadsauto’s in trek

Steeds vaker gaat de voorkeur van particulieren uit naar een kleine stadsauto. Dat is nadelig als jij een grote gezinsauto particulier wilt verkopen. Dan is het een goede optie je auto voor export te verkopen. Tweedehands auto’s uit België staan over de grens bekend als goed onderhouden auto’s. Ben jij benieuwd of jouw auto ook meer waard is over de grens? Verkoop je auto aan een auto-exporteur. Maar waar vind je een geïnteresseerd auto exportbedrijf?


Meer dan 5.000 potentiële inkopers

Ikwilvanmijnautoaf.be werkt samen met 5.000 gecertificeerde autobedrijven. Naast merkdealers en universele garages werken wij ook samen met auto-exporteurs en schade- en sloopspecialisten. Meld je auto aan op Ikwilvanmijnautoaf.be en de automakelaars zoeken direct voor je uit of je auto meer geld oplevert over de grens. Meld je auto aan door eenvoudig de autogegevens online in te vullen. Eens je wagen is aangemeld krijgen de 5.000 aangesloten autohandelaren de kans om een bod te plaatsen. Binnen 24 uur ontvang je het hoogste bod in je mailbox. Als dit bod jou aanspreekt, dan aanvaard je het. Vind je het te laag, dan kan je het gewoon naast je neerleggen.


Ophaalservice

Het kan voorkomen dat je auto niet meer rijd. Als je de auto zelf niet kan komen afzetten, dan bestaat de mogelijkheid dat de inkoper hem haalt bij jou op het afgesproken tijdstip. Informeer vooraf naar de mogelijkheden bij de automakelaar van Ikwilvanmijnautoaf.be. Of je export auto nu wordt opgehaald of niet, tijdens de overdracht ontvang je direct het afgesproken bedrag. Doordat de aangesloten inkopers vooraf zijn gescreend, weet je zeker dat de verkoop van je wagen zonder enige beslommeringen verloopt.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands