Elektrische wagens om naar uit te kijken dit jaar

Elektrische rijden blijft in populariteit stijgen. Ook dit jaar heeft u wat om naar uit te kijken. Er komen nieuwe elektrische wagens op de markt. Ook dit jaar vindt elektrisch rijden zijn weg naar nog meer nieuwe leasemodellen. Dit zijn elektrische versies van bekende modellen, maar ook compleet nieuwe auto’s. Wat zijn dit voor wagens en waarom zijn ze zo gewild? U leest het allemaal in deze blog.


Polestar 2

Om te beginnen met dit opvallende stukje Scandinavisch design. Deze zal komende zomer eindelijk te bewonderen zijn. De Polestar 2 wordt een serieuze concurrent voor de Tesla model 3 met een actieradius van 470 kilometer en een soortgelijke prijs. De Polestar 2 is verassend rijk uitgerust en beschikt o.a. over een Android infotainmentsysteem.


Tesla Model Y

De Tesla Model 3 was al een grote hit. Met de Tesla Model Y is er een cross-over op basis van de Model 3. Ook deze moet een grote hit worden met zijn luxe uitvoering. Sinds kort is dit model in Amerika geleverd en de verwachting is dat deze begin dit jaar naar België/Nederland zal komen. 


Opel Mokka-E

De gloednieuwe Opel Mokka-E is door Opel voorzien van een pittig karakter. Vanaf begin dit jaar is dit opvallende model beschikbaar. De Opel Mokka-E heeft een actieradius van 320 kilometer.


BMW iX3

De BMW iX3 wordt de elektrische variant van de bekende BMW X3. Op een volle accu komt deze BMW iX3 495 kilometer ver. Verder krijgt dit model blauwe stijlaccenten en details voorzien van speciale velgen. 


Volkswagen ID.3

U heeft dit model misschien al voorbij zien komen, de Volkswagen ID.3. Dit nieuwe model staat op een platform wat speciaal ontwikkeld is voor elektrische auto’s van de toekomst.


Audi Q4 e-tron

Na de succesvolle e-tron zet Audi elektrische auto’s voort. Met de Audi Q4 e-tron beloofd Audi een compacte SUV met 450 kilometer actieradius. 


Citroën ë-C4

Citroen heeft weer een excentrieke model ontwikkeld die op de markt moet komen. Dit keer volledig elektrisch. De Citroën ë-C4 heeft een actieradius van 350 kilometer.


Mercedes-Benz EQA

Ook Mercedes-Benz komt dit jaar met een nieuwe elektrische model. De Mercedes-Benz EQA is een compacte SUV. Dit model is gebaseerd op de Mercedes-Benz GLA en heeft een actieradius van rond de 426 kilometer. 


Ford Mustang Mach-E

De elektrische auto waar veel mensen naar uitkijken is toch wel de Ford Mustang-E. Dit is de eerste elektrische auto van Ford en deze krijgt een Mustang inspiratie. Voor vele mensen is dit veelbelovend en tegelijkertijd ook best gedurfd. Dit nieuwe model krijgt twee verschillende accupakketten en twee verschillende aandrijvingen.


IONIQ 5

Als laatste elektrische wagen, de IONIQ 5. Dit is het nieuwe sub merk van de Hyundai. Hyundai gaat zich meer richten op elektrische modellen. Met een futuristisch design maakt dit model zo uniek. Ook is de IONIQ gebouwd op een geheel nieuw platform, wat Hyundai speciaal heeft ontwikkeld voor elektrische auto’s.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands