De verschillen tussen Europcar en Avis voor jou op een rijtje gezet

In plaats van een auto te kopen, biedt huren veel voordelen. Als je af en toe een auto nodig hebt, is het huren van een auto een veel goedkopere en flexibelere optie. Maar waar kun je nou terecht? We laten je kennis maken met de voor- en nadelen van verhuurbedrijven Europcar en Avis. 

Autohuur is een betaalbare optie waarmee je toegang krijgt tot een auto zonder de hoge aankoopprijs. Je betaalt alleen voor het gebruik van het voertuig, waarmee je de kosten voor verzekering, onderhoud en reparaties vermijdt. Daarnaast biedt het huren van een auto een hoge mate van flexibiliteit, waarmee je rekening kunt houden met de behoefte die bij jouw situatie past. Er zijn veel verschillende auto's, maten en opties beschikbaar bij de meeste verhuurbedrijven. 

 

Europcar of Avis, twee verschillende aanbieders 

Europcar en Avis zijn twee grote bedrijven die autoverhuur aanbieden. Ze hebben allebei een breed aanbod van auto's, minivans, bestelwagens, SUV's en luxe modellen. Er zijn ook opties voor langlopende verhuur. Hoewel beide bedrijven uitstekende diensten bieden, variëren hun locaties. Avis heeft meer dan 4500 vestigingen in 165 landen, terwijl Europcar meer dan 3400 locaties in 140 landen heeft. Avis heeft daarom een groter bereik met meer vestigingen over de hele wereld. 

 

De verschillen tussen Europcar en Avis 

Er is een contrast tussen Europcar en Avis wat betreft de prijzen. Europcar heeft een lager tarief dan Avis, wat komt door de vele kortingen en de flexibiliteit die zij aanbieden. Bovendien heeft Europcar extra voordelen wanneer je een auto voor langere tijd huurt. 

 
Binnen de verzekeringspakketten van Europcar en Avis is er ook een contrast aanwezig. Europcar heeft namelijk een breder aanbod aan verzekeringen dan Avis. Daarnaast biedt Europcar extra verzekeringen zoals aansprakelijkheidsdekking en schadeverzekeringen. 

Ook is het nuttig om op de hoogte te zijn van de verschillende serviceopties die Avis en Europcar aanbieden. Avis biedt klanten verschillende manieren om contact met hen op te nemen, zoals telefoon, e-mail, live chat, sociale media en hun website. Europcar biedt alleen telefonische ondersteuning of een contactformulier om in te vullen.  

 

Een bestelwagen huren van Europcar 

Wil je bij Europcar een bestelwagen huren? Dan is dat geen probleem. Je kunt kiezen uit verschillende soorten bestelwagens, van klein tot groot. Zo vind je altijd een voertuig dat bij je persoonlijke situatie past. 

De volgende stap is om de benodigde gegevens in te vullen, zoals de plek waar je de bestelwagen wilt ophalen, de periode waarop je de auto wilt gebruiken en of je extra opties zoals verzekering of extra accessoires wilt. Nadat je de informatie hebt ingevuld, kun je de bestelling bevestigen en afrekenen. Zodra de betaling is afgerond, zal er een bevestigings-e-mail gestuurd worden met alle informatie over de boeking. Vergeet natuurlijk niet je rijbewijs mee te nemen als je de auto ophaalt.  

 
Het regelen van een bestelwagen bij Europcar is heel simpel. Kies de juiste bestelwagen en bevestig de boeking met de gewenste betaalmethode. Eenmaal voltooid, is de bestelwagen onmiddellijk klaar voor gebruik! 

 

Een bestelwagen bij Avis huren 

Het boeken van een vrachtwagen bij Avis is net zo makkelijk en snel als bij Europcar. Je kunt op de website van Avis verschillende keuzes vinden voor het huren van een vrachtwagen. Er is een grote selectie aan verschillende types, zoals kleine vrachtwagens voor kleine klusjes of een grotere vrachtwagen voor grote verhuizingen of om van A naar B te reizen. Daarna kan de gewenste plaats gekozen worden waar de huurauto opgehaald en ingeleverd kan worden. 

Avis heeft vestigingen over de hele wereld, waardoor het makkelijk is om een locatie in de buurt te vinden. Wanneer je het type auto hebt gekozen, kun je de prijs bekijken en is het tijd om de betaling te doen. Avis biedt verschillende betaalmethodes aan, waaronder ook de optie om met creditcard te betalen. Nadat de boeking is voltooid, stuurt Avis een bevestigingsmail met alle details van de huurauto. Nadat het proces is afgerond, kan de bestelwagen worden opgehaald bij de gekozen locatie. Bij Avis ben je zo klaar om de auto op te halen en te vertrekken! 

 

De keuze is reuze 

Er is de mogelijkheid bij zowel Europcar als Avis om te kiezen voor een voertuig met een luxere uitstraling dan een 'normale' personenauto of bestelwagen. 

Europcar heeft een breed assortiment aan luxueuze auto's, waaronder sportwagens, Sport Utility Vehicles (SUV's), cabriolets, coupé's en meer. Alle voertuigen zijn uitgerust met de modernste technologie en luxueuze voorzieningen, waardoor passagiers een optimale rijervaring krijgen. Europcar maakt het betaalbaar om te genieten van comfort, stijl en veiligheid met het huren van een luxe auto. De tarieven zijn voordelig en de service is flexibel, waardoor de auto op elk moment gebruikt kan worden. 

Avis heeft een uitgebreid aanbod van luxueuze voertuigen van toonaangevende fabrikanten als Mercedes-Benz, BMW, Audi, Lexus en meer. Er zijn verschillende opties beschikbaar, van comfort tot uitgebreide verzekeringen en zelfs persoonlijke verzekeringen. Bij Avis is het mogelijk om een luxevoertuig voor een bepaalde tijdsperiode te huren, variërend van één dag tot langere periodes. Door een luxe auto bij Avis te huren, kun je er zeker van zijn dat je een veilige, comfortabele en luxueuze reis ervaart. Samengevat zijn het huren van luxe auto's bij Avis en Europcar goede manieren om een bijzondere gebeurtenis extra speciaal te maken. 

Tot slot hebben Europcar en Avis beide hun plus- en minpunten. Europcar heeft lagere tarieven, meer verzekeringen en een uitgebreider aantal locaties. Avis heeft een breder bereik, meer kortingen en meer mogelijkheden voor klantenservice. Als je een auto hebt die niet zo vaak gebruikt wordt en je erover denkt om die te verkopen, bezoek dan ikwilvanmijnautoaf.be. Daar kan je je tweedehandsauto gemakkelijk verkopen. Vul alleen je gegevens in en ontvang een passend bod! 

 

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands