Ikwilvanmijnautoaf.be te horen op Q-music en Joe FM

LEUVEN - De auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.be is tot eind januari dagelijks te horen op Q-music en Joe FM. Ikwilvanmijnautoaf.be brengt daarmee op een vernieuwde wijze hun dienstverlening onder de aandacht van consumenten.

Ikwilvanmijnautoaf.be wil met de uitzending van opvallende radiocommercials de dienstverlening verder onder de aandacht brengen en duidelijk maken waarvoor men er terecht kan. De commercials zijn vanaf vandaag dagelijks te horen vanaf 9.00 uur op de landelijke zenders Q-music en Joe FM.


Breed publiek

De stap richting radiocommercials is volgens Vincent Stevens, een van de oprichters van ikwilvanmijnautoaf.be, een goede manier om de juiste doelgroep te informeren over de auto verkopen service. “Radio luisteren is iets wat je bij uitstek in de auto doet. Wij denken dan ook dat dit een goede manier is om automobilisten te bereiken.” Ook de radiozenders zijn een weloverwogen keuze. “Het zijn allebei zenders voor een breed publiek. Wij merken dat de gebruikers van ons systeem ook uit alle lagen van de bevolking komen. “


Over ikwilvanmijnautoaf.be

Ikwilvanmijnautoaf.be is de perfecte manier om snel, gemakkelijk en gratis je auto te verkopen aan een gecertificeerde auto-inkoper. Er zijn ruim 5.000 autobedrijven aangesloten. Het aanmelden, schatten en verkopen is helemaal gratis. Sinds 2008 is de auto verkopen site al actief in België. In 2011 is de fysieke vestiging in België geopend.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands