Porsche 918 Spyder al bijna uitverkocht

De Porsche 918 Spyder, een model dat maar in beperkte oplage gebouwd zou worden, is al bijna volledig uitverkocht. Porsche zou van het model slechts een symbolische 918 wagens bouwen. De productie begon in september 2013 met de bouw van de Porsche 918 Spyder.

De Porsche 918 Spyder werd voor het eerst voorgesteld in Frankfurt in september 2013. De productie begon in dezelfde maand al. Het doel van Porsche is de productie van de wagen in juli 2015 volledig af te ronden en de 918 modellen bij de eigenaars te brengen. Tot nu toe zijn er 30 wagens van het gelimiteerde model afgeleverd aan hun eigenaars. Het gaat daarbij vooral om eigenaars in de Verenigde Staten, maar er zijn ook reeds twee wagens afgeleverd aan Belgische klanten.


918 stuks

De Porsche 918 Spyder is een nieuwe hybride supercar van Porsche. Het bedrijf besloot de wagen maar in een gelimiteerd aantal uit te bouwen en koos daarvoor voor het symbolische aantal 918. De wagen werd pas in 2013 voorgesteld, maar klanten kunnen sinds 2011 al hun bestelling plaatsen voor de wagen. Nu, iets meer dan een jaar na de officiële voorstelling van de wagen, is de limited edition supercar al bijna helemaal uitverkocht. Volgens Porsche zijn er nog maar enkele stuks verkrijgbaar. Wie dus nog een Porsche 918 Spyder in zijn bezit wilt hebben, haast zich dus maar best met zijn bestelling.


Peperdure hybride sportauto

Wie een Porsche 918 Spyder koopt, krijgt daar een snelle, hybride sportwagen voor in de plaats. Met zijn 887 pk trekt de wagen op tot 100 km/uur in amper 2,6 seconden tijd. De auto haalt bovendien een topsnelheid van 335 km/uur. Die snelheid gaat gepaard met een laag verbruik: de Porsche 918 verbruikt in theorie amper 3,1 liter op 100 kilometer. De wagen heeft een brandstofmotor, maar ook een elektromotor. Puur op de elektromotor behaalt de wagen een topsnelheid van 150 km/uur. Om de elektromotor op te laden, moet je hem enkel aansluiten aan het stopcontact. Die topspecificaties en het feit dat het om een limited edition model gaat, zorgen er uiteraard voor dat de wagen een erg hoog prijskaartje meekrijgt. De basisuitvoering kost al 768.026 euro. Daarnaast is het mogelijk de Porsche 918 Spyder te personaliseren met extra opties. De prijzen van die opties zijn ook niet min. Hoogteregeling aan de voorwielen om de wagen te beschermen tegen verhogingen in het asfalt? Bijna 9.000 euro extra. Een snellader om de batterij van de hybride dubbel zo snel vol te krijgen? Nog eens 20.000 euro extra. Een hoogglans kleurtje? 47.500 euro.


Nieuwe Porsche 911

De nieuwe Porsche 918 Spyder is niet meer de jongste telg van Porsche. Sinds kort is Porsche bezig met de productie van een nieuwe versie van de Porsche 911. De Porsche 911 vierde vorig jaar haar 50ste verjaardag. Doorheen de jaren is het model niet veel veranderd. De 911 wordt wel beschouwd als het bekendste model van de autofabrikant. Wie dus nog een Porsche 918 Spyder in zijn bezit wilt hebben, haast zich dus maar best met zijn bestelling. U hoeft zich geen zorgen te maken over de verkoop van uw huidige auto, via Ikwilvanmijnautoaf.be verkoopt u uw auto al binnen de dag.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands