Waar vind je een opkoper van wagens?

Wil jij een tweedehandse wagen verkopen? Het klinkt zo eenvoudig, maar in de praktijk kun je dagen of zelfs weken over de verkoop van je wagen doen. Wat is de snelste manier om een opkoper van wagens te vinden?

Als jij je wagen wilt verkopen kun je je richten op bijvoorbeeld particulieren. Particulier je wagen verkopen is niet iets waar consumenten hun tijd aan willen besteden. Op het moment dat auto eigenaren hun vertrouwde wagen willen verkopen, worden ze al moedeloos van het idee dat ze een advertentietekst moeten opstellen, lastige vragen moeten beantwoorden en potentiele kopers moeten ontvangen voor een bezichtiging van de desbetreffende wagen. Uit onderzoek is gebleken dat consumenten het meest opzien tegen het onderhandelen bij het verkopen van hun wagen. Sterker nog, ze ontwijken het liever. Het maakt ze ook niet uit of ze nu een particuliere koper of professionele opkoper van wagens voor zich hebben staan. Toch speelt de onderhandeling een grote rol als je een zo hoog mogelijke opbrengst wil realiseren.


Snelheid autoverkoop belangrijk

De hoogst mogelijke opbrengst behalen is allang niet meer zo belangrijk. Consumenten vinden de snelheid van de autoverkoop steeds belangrijker worden. Door het drukke sociale leven van consumenten hebben zij gewoonweg geen zin, tijd en energie om de strijd aan te gaan met de koper. Een snelle autoverkoop staat op een steeds hogere plek op het verlanglijstje van de particuliere verkoper. Dat komt ook mede door het negatieve beeld dat consumenten hebben van onderhandelingen. Zij hebben het idee dat de kopende partij er alles aan doen om de wagen voor een dumpprijs te kopen. Het is al zelfs zover dat consumenten bereid zijn zonder onderhandeling hun wagen te verkopen en dus een verlies op hun wagen te incasseren. Consumenten willen niet nog een lange tijd met hun tweedehands wagen opgescheept zijn in de hoop een paar tientjes extra te krijgen. Ze gaan liever akkoord met een lager inkoopvoorstel dan dat ze al die maandelijkse lasten moeten betalen.


Automakelaar voert onderhandeling voor je

Dat betekent natuurlijk niet dat je je wagen voor een prikkie weg moet doen. Om in de behoefte van consumenten te voldoen zijn er diverse auto verkopen initiatieven op de markt gekomen. Een van de grootste spelers op de online auto verkopen markt is ikwilvanmijnautoaf.be. Dit auto verkopen team biedt je een eigen automakelaar die de onderhandeling voor je voert. Dankzij hun kennis en ervaring zijn zij in staat de hoogst mogelijke opbrengst te realiseren voor je auto.


Hoe werkt het online auto verkopen?

Het gebruik van internet voor het kopen en verkopen van goederen is juist om de snelheid zo hard in populariteit gestegen. Via ikwilvanmijnautoaf.be kun je al binnen 1 dag verlost zijn van je tweedehands wagen. De autoverkoopsite zal zelf geen bod uitbrengen op je wagen, maar laat dit over aan de ruim 5.000 aangesloten opkopers van wagens. Zij werken samen met handelaren, maar ook met auto-exporteurs en sloperijen. Je kunt al profiteren van de razendsnelle dienst door je auto aan te melden voor verkoop. Je wagen wordt direct vrijblijvend op waarde geschat. Je zit als verkoper nog nergens aan vast. Een dag na aanmelding ontvang je het hoogste bod per e-mail. Je hebt de mogelijkheid het bod te accepteren of te weigeren. Ga je akkoord met het bod, dan ontvang je direct bij de sleuteloverdracht het afgesproken bedrag van de opkoper van wagens.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands