zonder zorgen. verkocht.
verkoop uw camper veilig vanuit huis

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw camper

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw camper

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Weet u al hoe u de verkoop van uw camper zal aanpakken? Het verkopen van een camper kan een lastige zaak zijn. Voor een speciaal voertuig als een camper of mobilhome zijn kopers lastig te vinden. Natuurlijk kunt u zelf advertenties plaatsen. Maar het plaatsen van advertenties kost vaak ook geld en u heeft geen idee of u de juiste groep mensen bereikt. Als u een geïnteresseerde koper gevonden hebt moet u ook zelf de onderhandelingen voeren en tijd vrijmaken om de potentiële kopers te ontvangen. Is dit werkelijk de makkelijkste, snelste, veiligste en comfortabelste manier om uw camper te verkopen? Een andere optie is om zelf bij handelaren langs te rijden met uw camper. Maar ook dit is een tijdrovend proces.

 

Om te voorkomen dat het verkopen van uw camper lang gaat duren kunt u ook hulp inschakelen bij de verkoop. Bij ikwilvanmijnautoaf.be is het namelijk net zo makkelijk om uw camper te verkopen als het verkopen van een doorsnee personenauto.


Gratis uw camper verkopen

Niet alleen is het verkopen van een camper bij ons makkelijk en veilig. Het is ook nog eens geheel kosteloos. De aanmelding op onze website is uiteraard gratis maar ook na een eventuele verkoop zullen wij geen kosten aanrekenen. Bij ikwilvanmijnautoaf.be helpen we u graag bij het vinden van de juiste partij voor uw camper. U maakt gratis en vrijblijvend gebruik van onze dienstverlening.


U kunt eenvoudig uw camper aanmelden voor verkoop door hierboven het merk, model, bouwjaar en brandstof aan te geven. Vervolgens voert u nog enkele details in over de camper, zoals de huidige staat en de aanwezige opties en accessoires. Met een paar mooie foto’s maakt u uw aanmelding compleet. Na aanmelding controleren wij uw gegevens en nemen contact op met u om de verkoop te bespreken. Op deze manier regelt u online de verkoop van uw camper en ontvangt u toch een persoonlijke service en begeleiding.


Veilig uw camper verkocht aan een erkende handelaar

Na de aanmelding van uw camper gaan onze professionele medewerkers voor u aan de slag. Ze zoeken namens u een geïnteresseerde koper binnen ons netwerk van erkende handelaren. Bij ikwilvanmijnautoaf.be zijn honderden handelaren aangesloten. Deze hebben wij stuk voor stuk gecontroleerd op professionaliteit en betrouwbaarheid. Zo garanderen wij u een veilige verkoop van jouw camper. Doordat er niet alleen autohandelaren maar ook specifieke camper, caravan en mobilhome handelaren zijn aangesloten weten wij ook vele camper bezitters vlot te helpen bij de verkoop van hun camper.

 

Het beste voorstel koppelen we terug aan u. De onderhandelingen met deze handelaren hoeft u overigens niet zelf te doen, die doen wij voor u. Zo kunt u binnen enkele minuten al uw camper aangemeld hebben voor een verkoop en vervolgens de onderhandelingen afwachten. U hoort automatisch wat het resultaat is en vervolgens hoeft u alleen nog aan te geven of u akkoord gaat met het bod.

 

Indien u akkoord gaat met het bod brengen we u in contact met de kopende handelaar en zullen we u begeleiden tot en met de overdracht van uw camper. Gaat u niet akkoord dan kunt u het bod zien als een taxatie voor uw camper.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands