zonder zorgen. verkocht.

verkoop veilig vanuit huis

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw auto

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw auto

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Ik wil van mijn auto af

Denkt u wel eens, 'ik wil van mijn auto af'. Dan zit u hier goed. Bij 'ik wil van mijn auto af' helpen we u bij de verkoop van uw auto. We maken het aanbieden en verkopen van uw auto zo eenvoudig mogelijk en hebben al tienduizenden Belgen van hun auto af geholpen. Bij ons verkoopt u de auto alleen maar aan gecontroleerde en betrouwbare handelaren. Zo kunnen wij de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening garanderen. Daarbij blijft onze dienst geheel gratis en vrijblijvend. Van aanmelding tot en met een uiteindelijke verkoop.


Op de beste manier van uw auto af

Van uw auto af via 'ik wil van mijn auto af' is een goede keuze als u gaat voor een eenvoudige en snelle verkoop. Natuurlijk kunt u ook op allerlei andere manieren van uw auto af. U kunt de auto zelf inruilen bij de dealer waar u uw nieuwe auto wil kopen. Ook kunt u zelf via zoekertjes en advertenties op zoek gaan naar een koper. Maar heeft u wel zin om zelf de onderhandelingen te moeten voeren, vreemde mensen thuis te moeten ontvangen en mogelijke moeilijkheden als de auto de koper toch niet bevalt?


Hoe werkt ik wil van mijn auto af

Omdat deze andere manieren van verkoop allemaal hun nadelen hebben zijn we begonnen met ik wil van mijn auto af. Ons motto is: zonder zorgen, verkocht. Daarom hebben we het verkopen van een auto zo makkelijk mogelijk gemaakt. Al binnen enkele minuten kan u uw auto aanmelden op onze website. Met enkele gegevens als merk, model, bouwjaar en kilometerstand en enkele aanvullende gegevens over de staat van de auto kunnen we u al helpen. Foto’s kunt u eenvoudig aan uw aanmelding toevoegen en dragen bij aan een vlotte en correcte verkoop.

Daarna gaan onze medewerkers voor u aan de slag. Onze specialisten benaderen de bij ons aangesloten bedrijven en doen namens u de onderhandelingen. Wij beschikken over een exclusief netwerk aan betrouwbare autobedrijven en handelaren die wij zelf gecontroleerd hebben. Zodra wij een potentiële koper hebben gevonden koppelen wij het voorstel aan u terug. Gaat u akkoord met het bod? Gefeliciteerd. Dan bent u van uw auto af. We brengen u vervolgens in contact met de kopende handelaar om de betaling en overdracht af te stemmen. Gaat u niet akkoord met de geboden prijs? Dat is ook geen probleem. Een aanmelding en verkoop via ik wil van mijn auto af is altijd gratis en vrijblijvend. U kunt de geboden prijs zien als een waardebepaling voor uw auto.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands