Scooter verkopen

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Scooter verkopen

Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ook inkopers van scooters hebben hun weg gevonden naar het internet. Zij hebben overdag geen tijd en onvoldoende mankracht om op zoek te gaan naar interessante exemplaren. Daarom zijn zij aangesloten bij ikwilvanmijnautoaf.be. Wij werken samen met honderden erkende inkopers, allemaal met een andere achtergrond. Daarom kunt u ook voor uw scooter verkoop terecht bij ons!


Gebruikte scooters

Sommige aangesloten inkopers zijn merkspecialisten of universele garages, anderen zijn geïnteresseerd in allerlei gebruikte scooters. Ongeacht de huidige staat van uw scooter kunt u er altijd vanuit gaan dat wij binnen een dag een koper voor uw scooter hebben gevonden. Meld uw scooter aan voor verkoop en u bereikt met een druk op de knop honderden potentiële inkopers die een bod kunnen uitbrengen op uw scooter. Het hoogste bod ontvangt u per e-mail.Hoe werkt het verkopen van uw scooter?

Door de belangrijkste gegevens van uw scooter online in te vullen, wordt uw scooter in een afgeschermde veiling geplaatst. Op basis van de gegevens van de scooter kunnen de aangesloten inkopers een bod uitbrengen. Doordat alle inkopers tegen elkaar opbieden, bent u verzekerd van de maximale opbrengst. Zo simpel kan u uw scooter verkopen!

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands