Vrachtwagen verkopen zonder zorgen

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Een auto verkopen is vaak al geen gemakkelijke opdracht, een vrachtwagen verkopen is nog een stuk moeilijker. Het publiek dat geïnteresseerd is in vrachtwagens is over het algemeen een stuk beperkter dan het publiek dat geïnteresseerd is in andere soorten voertuigen, zoals auto's en motors. Om een vrachtwagen te verkopen, beschikt u eigenlijk over dezelfde mogelijkheden als die voor de verkoop van eender welk ander voertuig:


 • Een zoekertje verspreiden in kranten of tijdschriften
 • Een zoekertje online plaatsen op zoekertjessites
 • Online uw vrachtwagen verkopen door hem aan te melden op ikwilvanmijnautoaf.be


Welke keuze u ook maakt voor het verkopen van uw vrachtwagen, het is belangrijk uw vrachtwagen klaar te maken voor verkoop. In een advertentie kunnen vaak foto's worden gevoegd. Foto's zijn een handig hulpmiddel om meer aandacht naar uw advertentie te trekken. Voor u foto's maakt van uw vrachtwagen, kunt u wel best uw vrachtwagen goed wassen. Een propere vrachtwagen geeft een betere indruk bij geïnteresseerde kopers. Vergeet ook de binnenkant niet proper te maken en daar eventueel wat foto's van te trekken. Geïnteresseerde kopers hebben graag een totaalbeeld van een vrachtwagen. Foto's zijn uiteraard niet de enige elementen die u in een advertentie moet plaatsen om kopers een goed beeld te geven van uw vrachtwagen. Wat uitleg bij foto's zorgt voor extra duidelijkheid. Elementen die zeker aangeraden zijn om nog te vermelden in een advertentie zijn:

 

 • Het merk en het model van uw vrachtwagen
 • Het bouwjaar
 • Technische specificaties, zoals de motorinhoud, het type brandstof, het vermogen
 • Eventuele opties en/of accessoires die in uw vrachtwagen ingebouwd zijn of die bij uw vrachtwagen horen
 • Eventuele mankementen of schade, de algemene staat van uw vrachtwagen
 • Een vermelding of uw vrachtwagen gekeurd is of niet

 

Eigenlijk geldt voor het verkopen van uw vrachtwagen dat u nooit te veel informatie kunt geven.


Vrachtwagen online verkopen in enkele stappen

Zo'n advertentie schrijven en verspreiden kost op zich al heel wat tijd, en dan heeft u uw vrachtwagen nog niet eens verkocht. Wist u dat het schrijven en verspreiden van een advertentie veel meer tijd kost dan uw vrachtwagen aanmelden op Ikwilvanmijnautoaf.be? In tegenstelling tot wat de naam van de site doet vermoeden, helpt ikwilvanmijnautoaf.be niet alleen bij de verkoop van tweedehandsauto's, maar ook bij de verkoop van andere gemotoriseerde voertuigen, zoals vrachtwagens of trucks. Het verkopen van uw vrachtwagen via ikwilvanmijnautoaf.be is erg gemakkelijk, snel en online en verloopt in enkele eenvoudige stappen.

 

 • U meldt uw vrachtwagen online aan door een aantal vragen over uw vrachtwagen te beantwoorden
 • U krijgt de mogelijkheid een aantal foto's toe te voegen
 • Indien u dat wenst, kunt u ook een verwachtte verkoopprijs opgeven
 • Uw aanmelding wordt gecontroleerd door onze professionele voertuigmakelaars en uw vrachtwagen wordt in een afgeschermde online omgeving geplaatst
 • Erkende opkopers hebben toegang tot het platform en kunnen biedingen doen op uw vrachtwagen
 • Het beste resultaat koppelen we aan u terug

 

Uw vrachtwagen kan dus al op een dag tijd verkocht zijn en u hoeft helemaal geen tijd te steken in een advertentie. De online aanmelding van uw vrachtwagen op Ikwilvanmijnautoaf.be kost u slechts 10 minuten van uw tijd. Door online uw vrachtwagen te verkopen op ikwilvanmijnautoaf.be bereikt u enkel professionele voertuigopkopers. U kunt als particulier wel uw vrachtwagen te koop aanbieden op ons online platform, maar enkel erkende handelaren hebben toegang tot het platform en worden benaderd om biedingen uit te brengen op uw wagen. Die bedrijven worden regelmatig gecontroleerd, zodat we u gegarandeerd de beste service kunnen bieden. Bovendien zoeken de opkopers niet enkel vrachtwagens in perfecte staat. Ook beschadigde of defecte vrachtwagens kunnen via ikwilvanmijnautoaf.be verkocht worden.


De waarde van uw vrachtwagen

Ikwilvanmijnautoaf.be helpt u niet alleen bij het verkopen van uw vrachtwagen, maar helpt u ook bij de waardebepaling van uw vrachtwagen. De waarde van een vrachtwagen is afhankelijk van heel wat factoren, zoals het merk en het model, het bouwjaar, de staat van de vrachtwagen, opties en technische specificaties. Daarom is het belangrijk al die elementen te vermelden in een advertentie, zoals hierboven al vermeld staat. Als u uw vrachtwagen aanmeldt op ikwilvanmijnautoaf.be, krijgt u automatisch een aantal vragen voorgeschoteld die polsen naar al die factoren. U bent niet verplicht op alle vragen te antwoorden. Als u niet zeker bent over een antwoord, kunt u die vraag gewoon overslaan. Onze voertuigmakelaars controleren uw aanmelding en nemen contact met u op als er iets niet duidelijk is. Zij helpen u dan verder met het aanvullen van de ontbrekende antwoorden. Op basis van de gegevens van uw vrachtwagen kunnen de aangesloten bedrijven correcte en eerlijke biedingen doen. Het beste voorstel koppelen we aan u terug en geeft een goed beeld van de huidige waarde van uw vrachtwagen. Eenmaal u dat bod geaccepteerd heeft, hoeft u dus niet meer te onderhandelen met de koper over de prijs voor uw vrachtwagen.

U kunt tijdens de aanmelding van uw vrachtwagen een verwachtte verkoopprijs aangeven. Onze voertuigmakelaars houden uw verwachtte prijs in het achterhoofd wanneer ze met de geïnteresseerde opkopers onderhandelen over de beste prijs voor uw wagen.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands