Auto verkopen als particulier | ikwilvanmijnautoaf

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Stel u hebt een wagen in uw bezit en u zou deze graag willen verkopen. Dan zijn er mogelijkheden genoeg om deze aan de man te brengen. U kunt een bordje aan uw wagen hangen, een advertentie plaatsen op een tweedehandssite of langsgaan bij een dealer. Het nadeel van deze is opties is dat ze noch tijds efficiënt noch voordelig zijn voor u. Het kan namelijk een tijdje duren vooraleer een koper zich aandient. Daarnaast heeft u weinig controle over wie op uw advertentie afkomt. Het kan een oprechte klant zijn, maar evengoed een figuur waar u in het dagelijkse leven liever niet mee in contact komt.

U kunt ook opteren om een dealer aan te spreken. Dit zou inderdaad een makkelijkere piste zijn, maar zeker niet de voordeligste. U weet namelijk niet altijd hoeveel uw wagen waard is. De waarde van uw auto varieert namelijk niet alleen naargelang de leeftijd, maar ook het merk, gebruik en onderhoud spelen een cruciale rol. Autodealers onderhandelen regelmatig met particulieren over de opkoopprijs van hun wagen en kennen alle kneepjes van het vak. In het slechtste geval is dit uw eerste keer en zit u in een zwakkere positie.

Zou het niet simpeler zijn indien dit proces sneller en voordeliger kon? Wij van ikwilvanmijnautoaf.be helpen u als particulier uw wagen te verkopen. Via ons online platform meldt u uw wagen gratis en volledig vrijblijvend aan. Wij zoeken dan in uw plaats naar autohandelaars die uw auto willen kopen. De aanmelding van uw wagen is volledig kosteloos en gebeurt in drie simpele stappen. U vermijdt dus onnodig tijdverlies en krijgt binnen 1 dag vrijblijvend een eerste bod op uw wagen.


Auto verkopen als particulier? Bij Ikwilvanmijnautoaf.be kan het.

Ikwilvanmijnautoaf.be heeft al jaren ervaring in het verkopen van privé-wagens aan autodealers. Door onze ervaring hebben wij een groot netwerk van auto inkopers opgebouwd. Deze handelaars worden jaarlijks meerdere keren bezocht en gecontroleerd door onze medewerkers. Zo zijn we zeker dat de dealers waar wij mee samenwerken 100% betrouwbaar zijn.

Dit speelt enkel in uw voordeel. Zo weet u zeker dat wanneer een dealer uw wagen komt ophalen u niet te maken zult krijgen met figuren waar u liever niet mee omgaat. Wanneer meermaals problemen met een bepaalde dealer optreden of u bent niet tevreden met zijn service, dan wordt deze samenwerking herzien. Zo garanderen wij u een uitstekende service van aanmelding tot het ophalen van uw voertuig.


Zorgeloos verkocht

Uw wagen verkopen via ikwilvanmijnautoaf.be gaat makkelijk, snel en zorgeloos. Uw aanmelding is volledig gratis en verloopt in drie simpele stappen. Eerst geeft u het merk, model, bouwjaar en brandstoftype in. Vervolgens geeft u een uitgebreide omschrijving van uw wagen en tenslotte voegt u nog enkele foto’s van de wagen toe. Na de aanmelding is het grootste werk voor u voorbij en nemen onze medewerkers het over.

Wij contacteren u met een bod van een van onze dealers op uw wagen. Zelfs met dit bod in handen bent u niet verplicht om uw wagen te verkopen. Het bod op uw auto is vrijblijvend en mag geweigerd worden. U mag zelfs afzien van een verkoop en uw wagen kosteloos terugtrekken uit ons systeem. Alle stappen via ikwilvanmijnautoaf.be zijn 100% gratis en betrouwbaar. Mocht u een fiets willen verkopen, ook daar kunnen we u bij helpen.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands