zonder zorgen. verkocht.
verkoop uw auto veilig vanuit huis

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw auto

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je auto

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

In deze moderne tijd overheerst het internet. Internet wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt om informatie op te zoeken of te verspreiden of om producten aan te kopen en te verkopen. Ook professionele autobedrijven maken tegenwoordig steeds meer gebruik van het internet om hun aanbod auto's voor te stellen aan het publiek en om zelf te zoeken naar auto's om te kunnen inkopen. Professionele auto-opkopers hebben echter vaak geen tijd om verschillende zoekertjessites uit te pluizen op zoek naar inkoop auto's. Daarom bestaat er tegenwoordig een handige site die speciaal ontworpen is om uw auto te verkopen aan professionele bedrijven voor de inkoop van auto's. Ikwilvanmijnautoaf.be biedt particulieren een snelle manier om hun tweedehandsauto te verkopen aan autobedrijven die op zoek zijn naar auto's voor inkoop.

Auto inkoop - ikwilvanmijnautoaf.be

Hoe doet Ikwilvanmijnautoaf.be dat? Ikwilvanmijnautoaf.be beheert een online autoveiling. Als particulier kunt u uw auto online aanmelden voor die autoveiling. Dat doet u door een aantal vragen over uw auto te beantwoorden. Na uw aanmelding worden de gegevens van uw wagen gecontroleerd door onze professionele automakelaars die daarna uw auto in onze online autoveiling zetten. Enkel erkende autobedrijven hebben toegang tot die veiling en kunnen biedingen uitbrengen op de aangemelde wagens. Onze automakelaars staan dagelijks in contact met de aangesloten autobedrijven en weten perfect welke wagen interessant kan zijn voor welke handelaar. Ze nodigen de bedrijven uit om te bieden op uw wagen en onderhandelen met geïnteresseerde kopers over de beste prijs voor uw wagen. Na uw aanmelding brengen onze automakelaars u op de hoogte van het hoogste bod voor uw auto. Dat gebeurt telefonisch of via mail. De bekendmaking van het hoogste bod is volledig gratis en vrijblijvend. Als u het eens bent met dat hoogste bod, kunt u dat kenbaar maken door het bod te accepteren en zo de verkoop te bevestigen. U hoeft na de bevestiging van het hoogste bod dus niet meer te onderhandelen met de koper over de prijs voor uw wagen en kunt uw auto gewoon onmiddellijk verkopen.


IWelke auto's voor inkoop?

Welke auto's zijn interessant voor inkoopbedrijven? De bedrijven aangesloten op Ikwilvanmijnautoaf.be kopen eigenlijk alle soorten auto's aan, ook voor auto's die traditioneel wat moeilijker te verkopen zijn op de tweedehandsmarkt vindt u op Ikwilvanmijnautoaf.be een koper. Een nieuwe auto in een populaire of neutrale kleur kunt u vaak nog wel aan andere particulieren verkopen, maar die verkoop neemt over het algemeen erg veel tijd in beslag. Onze autobedrijven kopen graag nieuwe auto's aan, maar ze doen ook met plezier biedingen op oudere auto's en zelfs op beschadigde of defecte wagens en op autowrakken. De bedrijven die samenwerken met Ikwilvanmijnautoaf.be hebben heel gevarieerde interesses en bedoelingen met de auto's die ze inkopen. Ze zoeken, bijvoorbeeld, auto's om

  • ze te verkopen aan hun klanten die op zoek zijn naar een specifiek merk en model
  • ze te exporteren naar het buitenland waar sommige modellen populairder zijn dan in België
  • er de nog bruikbare auto-onderdelen uit te halen om die als goedkopere vervangstukken te gebruiken
  • ze te slopen

Op Ikwilvanmijnautoaf.be hebben universele garages zich aangesloten, maar ook merkverdelers, exporteurs en sloopbedrijven werken samen met Ikwilvanmijnautoaf.be voor het inkopen van auto's. Dankzij Ikwilvanmijnautoaf.be bereikt u al die verschillende soorten bedrijven gespecialiseerd in de inkoop van auto's op één site. U hoeft uw wagen dus maar op één site aan te melden om een groot publiek aan te spreken.


nDe gemakkelijkste manier van auto's in- en verkopen

Ikwilvanmijnautoaf.be is voor u, als particulier, ongetwijfeld de gemakkelijkste manier om uw auto te verkopen. Voor bedrijven is het een erg gemakkelijk platform voor de inkoop van auto's. Om uw auto te verkopen aan professionele bedrijven hoeft u eigenlijk maar een ding te doen en dat is uw auto online aanmelden. Na de online aanmelding nemen onze automakelaars het van u over. Zij zoeken de geschikte koper voor uw tweedehandsauto. Doordat ons team elke dag voor u klaar staat en het verkoopproces volledig online geregeld wordt, is uw auto verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.be erg snel. U kunt uw auto al op 24 uur tijd verkocht hebben. Het online platform is ook heel veilig. Uw gegevens worden afgeschermd, enkel de gegevens van uw auto zijn zichtbaar in de veiling. Daardoor kunt u uw auto dus ook volledig anoniem verkopen. Uw gegevens worden enkel doorgegeven aan de koper als u een bod geaccepteerd heeft. Op dat moment ontvangt u ook de gegevens van de koper. De voordelen voor de particuliere verkopers gelden ook voor bedrijven die de site gebruiken voor het inkopen van auto's. Het online veilingplatform is een erg gemakkelijk en snelle manier voor de inkoop van auto's. De gegevens van het bedrijf dat het hoogste bod heeft gedaan, worden pas doorgegeven als u het hoogste bod heeft gedaan.

Voor u als particulier is het gebruik van de site trouwens ook volledig gratis. Ook als u uw auto effectief verkoopt met de hulp van onze automakelaars rekenen we u geen kosten aan. Dankzij Ikwilvanmijnautoaf.be verdient u dus enkel aan de verkoop van uw auto. U hoeft niet te betalen voor dure advertenties, u hoeft geen energie te steken in het opstellen van zo'n advertentie en u bent geen tijd kwijt met onderhandelen met geïnteresseerde kopers. Het loont dus zeker de moeite uw auto aan te melden voor verkoop aan een bedrijf gespecialiseerd in de inkoop van auto's als u besloten heeft uw auto te verkopen. Ook voor mobilhomes en caravans kunt u bij ikwilvanmijnautoaf terecht.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands