Het team van ikwilvanmijnautoaf.be wenst je fijne feestdagen!

Het team van ikwilvanmijnautoaf.be wenst je hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! We kijken terug op een heel mooi 2015 en kijken uit naar een nog mooier 2016!We blikken graag terug met een top 5 van blog berichten. De leukste, opmerkelijkste of gewoon heel erg handige berichten van 2015. Lezen jullie in 2016 weer mee?


Elke week heb je onze blog kunnen lezen. We blikken graag terug met een top 5, voor het geval je er iets van gemist hebt. Lees je volgend jaar weer mee?


1. My cave, my rules; een musthave in ieder mannenleven ‘the mancave’.

Droom jij van je eigen plek in huis? Het grootste deel van onze bezoekers dus duidelijk wel. Lees tijdens deze eindejaarsperiode nog eens het artikel door en plan je volgende mannenproject: je eigen plek in huis.2. Doe het zelf met autobanden; oude banden over? Gooi ze niet weg, maar ga ermee aan de slag!

Recyclage is weer helemaal in. Niet alleen alledaagse huis-, tuin- en keukenvoorwerpen kun je hergebruiken, ook voor je oude autobanden kun je een nieuwe bestemming vinden


3. Deze 10 auto-hacks maken je leven een stuk makkelijker; waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Kleine ongemakken vragen om kleine oplossingen. Waarom je geld uitgeven aan dure gadgets wanneer bijvoorbeeld een simpele elastiek soelaas kan brengen? In deze blog geven wij de tips die jouw problemen efficiënt en kosteloos zullen oplossen.


4. Opgelet in het buitenland! – Bijzondere verkeersregels op een rijtje.

Elke Belg op reis heeft er zich waarschijnlijk al door laten vangen. Buitenlandse verkeersregels waar je niets van af wist. In deze blog lijsten we de meest lachwekkende verkeersregels in het buitenland op. Wil je je tegelijk informeren en eens goed lachen? Lees dan deze blog.


5. Top 10 spectaculaire autoroutes van Europa; een mooi voornemen voor 2016, deze routes rijden!

Blik eens vooruit naar de volgende vakantie. Droom je al langer van een roadtrip met de mannen, maar heb je niet genoeg geld voor de plas over te steken? Wij geven je in deze blog de mooiste autoroutes op het oude continent. Uiteraard staan wij ook in het nieuwe jaar weer dagelijks voor je klaar om je te helpen bij de verkoop van je tweedehands auto of om je op de hoogte te brengen van het laatste autonieuws. Maak er heerlijke feestdagen van!

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands