Je auto gratis verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.be

Wil jij je auto gratis verkopen? Dit kun je gemakkelijk online regelen via Ikwilvanmijnautoaf.nl. Je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele addertjes onder het gras. Niets is minder waar. Via ikwilvanmijnautoaf.be kan je volledig gratis je auto verkopen. Benieuwd naar de werkwijze?

Vraag jij je af waarom je bij andere websites veel geld kwijt bent als je je auto onder de aandacht van potentiële kopers wil brengen, en via Ikwilvanmijnautoaf.be niet? Dit is zeer eenvoudig uit te leggen. Bij Ikwilvanmijnautoaf.be worden de kosten gedragen door de professionele opkopers in ons uitgebreide netwerk. Elke auto die aangemeld wordt bij ikwilvanmijnautoaf.be, wordt in een afgeschermde veiling geplaatst. Daar kunnen enkel erkende auto-inkopers, autohandelaars en garages bieden op de voertuigen. Zij betalen een kost per transactie, of een maandelijks bedrag om toegang te krijgen tot de veiling. Op deze manier is de werking van ikwilvanmijnautoaf.be gegarandeerd en gratis voor de particulier die z’n auto wil verkopen. Geïnteresseerde autohandelaars kunnen Ikwilvanmijnautoaf.be steeds contacteren om deel te nemen aan de online veilingen. Er komen nooit onverwachte administratieve kosten bij wanneer je je auto verkoopt aan één van de professionele autohandelaars uit ons netwerk.


Direct de geboden prijs bij autoverkoop

Via Ikwilvanmijnautoaf.be je auto verkopen is eenvoudig en zeer veilig. Je kunt zelfs een auto verkopen die niet meer rijdbaar is. Als verkoper hoef je zelfs niet te betalen wanneer de koper je auto komt ophalen. Hiervoor kan de koper geen vergoeding vragen aan de verkoper. Het aanmelden op Ikwilvanmijnautoaf.be is altijd gratis, volledig vrijblijvend en verplicht je tot nieuws. Ikwilvanmijnautoaf.nl voorziet enkel een vergoeding wanneer je als verkoper afziet van een bevestigde verkoop. Een bevestigde verkoop is geregeld als je ingaat op het bod dat een garagist via Ikwilvanmijnautoaf.nl heeft gedaan. Dit kan via telefoon, mail of onze website. Bij bevestiging verwacht de garagist uiteraard ook levering van de wagen die hij net heeft gekocht. Om te voorkomen dat auto’s niet geleverd worden ondanks een verkoopovereenkomst, heeft Ikwilvanmijnautoaf.nl een annuleringsbeleid ingevoerd. Zo wil de autoverkoopsite zorgen dat de gemaakte leveringsafspraken met de garagisten worden nagekomen.

Heb je het tussen de overeenkomst en de levering plots toch moeilijk om afscheid te nemen van je wagen? Dan betaal je een annulatievergoeding om de verkoopovereenkomst te ontbinden. Die vergoeding bedraagt 15% van de overeengekomen prijs met een minimum van € 300. Ikwilvanmijnautoaf.be vindt de tevredenheid van consumenten belangrijk. Daarom ontvang je als verkopen altijd direct de geboden prijs wanneer je het voertuig overhandigd aan de autohandelaar die het hoogste bod deed. Ontdek zelf hoeveel jij nog kan krijgen voor je auto door hiernaast de autogegevens in te vullen. Voor andere vragen is het team van Ikwilvanmijnautoaf.be dagelijks van 08.00 uur en 22.00 uur telefonisch te bereiken.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands