zonder zorgen. verkocht.
verkoop veilig vanuit huis

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw auto

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw auto

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

ikwilvanmijnautoaf

U heeft ongetwijfeld al wel eens gehoord van ikwilvanmijnautoaf. Misschien zag u een post op Facebook of hoorde u erover vertellen door kennissen. Is het niet helemaal duidelijk wat ikwilvanmijnautoaf nu eigenlijk is en doet? We vertellen u er graag meer over!

 

Op ikwilvanmijnautoaf kan u uw tweedehandsauto snel en veilig verkopen aan een professionele auto-opkoper. De auto verkoop verloopt volledig online. Eens u de auto heeft aangemeld op ikwilvanmijnautoaf, hoeft u zelf ook niets meer te doen. Wij gaan voor u op zoek naar een betrouwbare koper. Zo wint u tijd, vermijdt u dat u tientallen bezoekers over de vloer krijgt die uw auto willen bekijken en bent u binnen de kortste keren van uw auto af!


Uw auto online verkopen

Het bijzondere aan ikwilvanmijnautoaf is, zoals u hierboven al kon lezen, dat het volledige verkoopproces online plaatsvindt. Daarvoor hoeft u enkel de gegevens van uw auto in te vullen op ikwilvanmijnautoaf en een aantal goede foto’s te uploaden. Het is altijd aangeraden om uw auto te wassen voor uw foto’s neemt. Een propere auto motiveert geïnteresseerde kopers om een bod te doen en eventuele krasjes of schade zijn ook duidelijker zichtbaar, waardoor ook direct een realistisch bod gedaan kan worden.Altijd een bod bij ikwilvanmijnautoaf

Uw auto is na aanmelding op ikwilvanmijnautoaf enkel zichtbaar voor ons netwerk van erkende autodealers. Zij krijgen na een grondige controle door ons team toegang tot ons verkoopplatform. Via dat platform kunnen zij bieden op de aangemelde auto’s. Zodra een professionele koper een bod heeft uitgebracht, neemt een van onze medewerkers contact met u op. Het bod is verblijvend. U beslist zelf of u uw auto tegen die prijs wil verkopen.

Als u een bod geaccepteerd heeft, brengen wij u in contact met de koper. U kan dan met hem afspreken waar en wanneer hij de auto mag komen ophalen. De koper betaalt het afgesproken bedrag rechtstreeks aan u tijdens de ophaling.

We proberen voor elke aangemelde auto op ikwilvanmijnautoaf een bod te ontvangen. Soms lukt dat jammer genoeg niet. Om u toch verder te helpen, doen we zelf een waardebepaling van uw auto. Op die manier heeft u een idee van de prijs die u kan vragen wanneer u uw auto ergens anders te koop aanbiedt. 

Ikwilvanmijnautoaf is uw betrouwbare partner bij de verkoop van uw tweedehandsauto, mobilhome, caravan, oldtimer, vrachtwagen, fiets of schadeauto. U meldt uw voertuig aan en wij zorgen voor een waardebepaling en een snelle, veilige verkoop aan een professionele opkoper.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands