zonder zorgen. verkocht.
verkoop veilig vanuit huis

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw auto

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw auto

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Uw tweedehands auto verkopen doet u hier

U wil uw huidige auto vervangen door een nieuwe en u wil voor deze auto toch nog een degelijke prijs krijgen? Dan hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. U zet uw auto online op onze website en hij wordt binnen zeer korte tijd verkocht. Wij zijn specialist in de verkoop van tweedehandsauto’s van elk type. Als u via onze website uw auto verkoopt, gebeurt het veilig, snel en op een betrouwbare manier.


Zet uw tweedehands auto te koop via onze website

Om een goede prijs van uw auto te krijgen, is een mooie en volledige advertentie noodzakelijk. Het is dé manier om uw auto zo goed mogelijk te presenteren zodat toekomstige kopers een goed beeld krijgen van de auto die u verkoopt. U vult eenvoudig het formulier op onze website in. Doe dit zo volledig en zo uitgebreid mogelijk. Alle details helpen om uw auto aan de man te brengen. Beschrijf bijvoorbeeld de staat van de buitenkant en het interieur, de banden en de mechanische staat. Alle bijkomende inlichtingen die kunnen helpen, vermeldt u in de advertentie. Van zodra wij uw aanbod krijgen, helpen wij u om de advertentie aantrekkelijk mogelijk te maken.

Op het moment dat de advertentie op onze website wordt getoond, krijgen onze autohandelaars deze te zien. We werken namelijk samen met autodealers die wij grondig hebben gecontroleerd. Ze zijn betrouwbaar en geven een correcte prijs voor uw tweedehands auto. U wordt op de hoogte gebracht van elk bod dag op uw auto wordt uitgebracht. Als u akkoord gaat met een bepaalde prijs, dan is de deal gesloten. Wij doen dan verder alle administratieve zaken voor u. U krijgt een verkoopovereenkomst. U tekent die en wij regelen de overdracht van de auto. U kunt de auto brengen of laten ophalen. Zo makkelijk gaat het bij ons. Bij ons verkoopt u uw auto zonder zorgen en zonder veel discussie.


Wij zetten onze expertise in

Een auto verkopen doet u niet elke dag. Misschien weet u niet zo goed hoe het moet of misschien heeft u niet veel tijd? Wij nemen de verkoop op ons. We helpen u van bij het begin, wanneer u de advertentie plaatst, tot op het moment dat de auto aan de koper wordt overgedragen. Wij zijn er voor u als er discussies zouden zijn over de auto of over de prijs. Op elk moment van het verkoopproces kunt u op ons rekenen. Daarnaast is onze klantendienst er om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn zeven dagen per week ter beschikking!


De voordelen van online uw tweedehands auto verkopen

Online verkopen heeft heel wat pluspunten. U moet bijvoorbeeld geen afspraken met kandidaat-kopers te maken. U krijgt geen nieuwsgierigen over de vloer. Dit bespaart u heel wat tijd en moeite. Onze dealers zoeken gericht naar auto’s en reageren pas als ze geïnteresseerd zijn. U krijgt daardoor alleen geïnteresseerde potentiële kopers die kennis van zaken hebben. U biedt rustig van thuis uit uw auto aan op onze website en u wacht gewoon af. Meer hoeft u niet te doen.


U verkoopt uw tweedehands auto gratis bij ons

Het grote voordeel dat u heeft als u voor onze diensten kiest, is dat dit gratis is voor u. Bij ons krijgt u geen rekening gepresenteerd voor administratieve kosten. Wij vragen ook geen percentage op de verkoop van uw tweedehands auto. Onze diensten zijn gratis. Wij verkopen uw tweedehands auto voor u, maar ook bijvoorbeeld caravans en mobilehomes. Of heeft u een auto voor export, een afgedankte auto of een auto met schade? Geen enkel probleem! Ook deze brengen wij voor u aan de man. Wij gaan van het principe uit dat er voor elke auto wel de geschikte koper is. Wij helpen u met hem te zoeken.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands