Wij kopen auto's

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

U hoort en ziet het steeds vaker. Bedrijven die zeggen: ‘wij kopen auto’s’. Als u regelmatig TV kijkt kunt u bijna niet onder de reclames van deze bedrijven uit komen. Ze beloven elk type auto te zullen kopen. Ongeacht het merk, type, staat of bouwjaar. Handig als u uw auto wil verkopen.

Toch zal u dit ons van ikwilvanmijnautoaf.be nooit horen zeggen. Wij kopen zelf namelijk nooit auto’s. Wij werken als onafhankelijke bemiddelaar en zoeken namens u een potentiële koper voor uw auto. Zo kunnen we uw belangen het beste behartigen. Zo kunnen we onze ambitie waarmaken om het verkopen van een auto voor iedereen een aangename ervaring te maken. Onze slogan is dan ook; ‘zonder zorgen. verkocht’. We willen het verkopen van een auto of ander voertuig zo makkelijk mogelijk maken.


Waarom wij geen auto’s kopen

Ikwilvanmijnautoaf.be koopt zelf geen auto’s. Wel helpen we particulieren bij de verkoop van auto’s. Dit doen we door te functioneren als onafhankelijk tussenpersoon. Dit doen we nu al ruim 13 jaar. In deze jaren hebben wij al meer dan 450.000 mensen geholpen bij de verkoop van hun auto’s, caravans, mobilhomes en andere voertuigen.

Bij een auto verkoop zijn er verschillende punten belangrijk. De meest genoemde punten zijn prijs, gemak en veiligheid. Doordat wij onafhankelijk en neutraal zijn kunnen we u de best mogelijke combinatie bieden van deze factoren. Partijen die zeggen ‘‘wij kopen auto’s’’ kopen de auto’s zelf en hebben dus belang bij een lage inkoopprijs. Als tussenpersoon hebben wij geen belang bij lage inkoopprijzen. Wij hebben belang bij mensen die tevreden terugkijken op de verkoop.

Wij geloven dat onze onafhankelijkheid er aan bij heeft gedragen dat wij de afgelopen jaren zoveel mensen hebben kunnen helpen bij de verkoop van hun voertuig. Of het nu gaat om een exclusieve auto, jong gebruikte auto, sloopauto, schadeauto, bedrijfswagen, vrachtwagen, mobilhome, caravan of microcar. Onze professionele medewerkers helpen u bij de verkoop van uw voertuig.


Een auto verkopen via ikwilvanmijnautoaf.be – hoe het werkt

Uw auto, of ander voertuig, verkopen via ikwilvanmijnautoaf.be is heel eenvoudig. U geeft op onze website aan wat voor een merk en model voertuig u heeft en vult dit aan met het bouwjaar en de kilometerstand. Daarna nog wat details over de huidige staat en accessoires van het voertuig en tot slot enkele duidelijke foto’s. Daarna kunnen onze medewerkers voor u aan de slag.

Onze professionele medewerkers gaan voor u op zoek naar een geïnteresseerde handelaar om uw voertuig aan te verkopen. Het hoogste bod koppelen we aan u terug. Gaat u akkoord met het bod? Dan heeft u meteen een deal. Bent u niet tevreden met het bod? Dan is dat geen probleem en kunt u het bod zien als een gratis taxatie voor uw voertuig. Belangrijk om te onthouden is dat een aanmelding en verkoop bij ikwilvanmijnautoaf.be altijd gratis en vrijblijvend is. Ook als u akkoord bent gegaan met het bod van een handelaar heeft u het recht om van de koop af te zien.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands